אקסטרה מוטיבציה? אבוקסיס נערך לנתניה
מאמן סכנין פוגש את האקסית. שמיר יפתח ב-11, גם עומר קורסיה יקבל צ`אנס
בני סכנין תתארח הערב (שבת) אצל מכבי נתניה, כאשר למעשה היא כבר הבטיחה את הישארותה בליגה. הפער מהקו האדום עומד על 13 נקודות, כשנותרו עוד 18 נקודות בקופה וכן ארבע קבוצות מפרידות בינה לבין המקום שיורד ליגה.
הסיפור של המשחק הוא חזרתו של יוסי אבוקסיס לאצטדיון בנתניה, לאחר שהוא פוטר מהקבוצה המקומית בחודש ינואר האחרון. בסכנין סבורים שלמאמן יש אקסטרה מוטיבציה לקראת המשחק הערב.
אבוקסיס התייחס למשחק: "אנחנו נמצאים באזור מבטחים, אבל רוצים להיראות טוב עד סוף העונה. נעשה את הכל כדי לנצח. היו לי הרבה משחקים נגד אקסיות בעבר, נכון שזה מקום שהיה לי בו טוב וכיף אבל היום אני בסכנין ורוצה לנצח".
מי שיקבל הזדמנות די נדירה בהרכב הוא הבלם עומר קורסיה שיפתח על חשבונו של חסן חילו המוצהב: "זה משחק חשוב עבורנו, אנחנו רוצים להמשיך במומנטום החיובי שלנו. רוצים לנצח את המשחק, הקהל חוזר, אנחנו זקוקים לו".
שינוי נוסף בהרכב הוא הכללתו של עדן שמיר שלא קיבל קרדיט בהרכב מאז חידוש הליגה והפך לשחקן מחליף. הוא יפתח הערב לצידם של דיוייד מייקום ויוהאן נזי בקישור.
הרכב משוער: מוחמד אבו ניל; אלון אזוגי, עומר קורסיה, מארון גנטוס, קרלו ברוצ`יץ`, אחמד סלמן; דיוייד מייקום, עדן שמיר, יוהאן נזי; מת`יו קודג`ו וארתור מריניאן.