לייב גמר NBA משחק 2

שנה גודל פונט א א א א

אלוהי הכדורסל בצד של ניו יורק: הניקס השיגו הלילה (בין שישי לשבת) ניצחון 104:105 מדהים ועלו ליתרון 0:2 על סן אנטוניו בגמר ה-NBA, לקראת צמד המשחקים במדיסון סקוור גארדן.

קארל אנתוני טאונס כיכב עם 21 נקודות ו-13 ריבאונדים, מיקל ברידג'ס וג'יילן ברונסון קלעו 20 כ"א. 29 נקודות, 11 ריבאונדים ו-4 חסימות לוויקטור וומבניאמה שייזכר כגיבור הטראגי בעקבות איבוד הכדור וההחטאה שלו בסיום.

צפו בתקציר>>

וומבי מחטיא!! הניקס מנצחים את סן אנטוניו ועולים ל-0:2 בגמר!!

איזו טעות של וומבי וקאסל. הצרפתי מסר לרכז שלו שלא שם לב, ברונסון חוטף וסוחט עבירה, קולע 1 מ-2 מהקו ומשאיר לספרס 7.5 שניות על השעון.

התשובה של ברונסון. הסופרסטאר של הניקס קלע חצי מרחק והשווה ל-104:104 39.3 שניות לסיום המותחן המשוגע הזה.

מהפך! וומבי עם אנד-וואן בצבע קובע 102:104 לסן אנטוניו 57.3 שניות לסיום.

ריצת 0:14 של סן אנטוניו! ברונסון מחטיא שלשה פנויה לחלוטין, הארפר קולע עליו בצד השני וזה 97:97.

ריצת 0:9 של סן אנטוניו. וומבי קלע מקרוב על טאונס וצימק ל-97:92 בלבד, 4:17 דקות לסיום.

אננובי קבע 83:97 לניקס עם דאנק על וומבי, אך הספרס הגיבו טוב ושלשה של פוקס קיזזה ל-97:88 5:26 דקות לסיום.

ברונסון קלע 83:92 במתפרצת אחרי חטיפה של אננובי ואז מצא את מקברייד לשלשה שהקפיצה את ניו יורק - 83:95 בסן אנטוניו 6:45 דקות לסיום.

הארפר צימק ל-87:82, שאמט נעץ שלשה חשובה שהעלתה את הניקס ל-82:90 כשמונה דקות ורבע לסיום.

יתרון שיא לניקס בגמר כולו - 75:87 אחרי שלשה של שאמט. וומבי מיד עונה בשלשה משלו ומוריד את הפער ל-9.

ברידג'ס (20 נקודות, 8 מ-9 מהשדה) החזיק את הניקס בסוף הרבע השלישי וסידר יתרון 75:84 לקראת 12 הדקות האחרונות של משחק 2 בגמר.

21 ו-9 ריבאונדים לטאונס, 19 ו-7 כדורים חוזרים לוומבניאמה. רק 13 ב-25% לברונסון - שיכול לעלות את קבוצתו ל-0:2 מדהים אם שוב יגנוב את ההצגה במאני-טיים.

קאסל צימק ל-76:72 עם לייאפ יפה, פסק זמן ניקס.

וומבי פספס דאנק בצד אחד, ברידג'ס קלע במתפרצת בצד השני וזה 67:74 לניקס. טאונס ירד לספסל עם ארבע עבירות.

שלשה של ברונסון על וומבי מסדרת לניקס יתרון דו ספרתי ראשון - 54:64.

המחצית השנייה נפתחת עם שתי נקודות של טאונס - אחרי ריבאונד התקפה על וומבי.

המחצית השנייה יצאה לדרך!

קארל אנתוני טאונס בירידה להפסקה: "אי אפשר להתעסק איתי".

הניקס סגרו את המחצית הראשונה עם אסיסט של טאונס לברידג'ס, ואסיסט של ברידג'ס לשלשה של טאונס - בדרך ליתרון 52:56 בסן אנטוניו במחצית. KAT עם 17 נקודות (6 מ-8 מהשדה), 7 ריבאונדים ו-3 אסיסטים, 11 לברידג'ס ו-10 לברונסון. 12 לפוקס, רק 7 לוומבי.

מהפך: אחרי שפיגרו ב-12 הפרש בתחילת הרבע השני, הניקס עלו ל-48:49 בסן אנטוניו הודות לשלשה שלישית של ברידג'ס ולייאפ של שאמט.

ועכשיו רובינסון חוטף טכנית אחרי שדחף את וומבי. הניקס רצו טכנית דו צדדית. העניינים מתחממים בגמר ה-NBA.

הארט ביצע עבירה שלישית, בלתי ספורטיבית, 5:12 דקות לסיום הרבע השני. ואסל יילך לשתי זריקות עונשין.

ברידג'ס קלע את הנקודות הראשונות שלו במשחק, מחוץ לקשת, וצימק ל-42:39. פסק זמן סן אנטוניו. קריאות "לטס גו ניקס" בפרוסט בנק סנטר.

קאסל יורד לספסל עם עבירה שלישית 7:38 לסיום הרבע השני, לאחר ששלח את אלברדו לשלוש זריקות עונשין.

סן אנטוניו ברחה ל-25:37, אחרי ריצת 0:7 של הניקס צימקה ל-37:32 אחרי דאנק של טאונס שחלף על פני וומבי.

הספרס מובילים 25:34 על הניקס בתום הרבע הראשון, בו הם קלעו ב-65% מהשדה ויריבתם ב-38%. פוקס עם 9 נקודות, 5 לוומבי. 8 ב-25% לברונסון מנגד.

דיארון פוקס עם 9 נקודות ברבע הראשון קובע 21:31 לסן אנטוניו. בכל משחק 1 היו לו 7 נקודות.

הספרס החלו לבצע עבירות מכוונות על רובינסון כדי לשלוח אותו לקו. מדובר בקלע העונשין הגרוע בתולדות פלייאוף ה-NBA.

הארפר קבע 13:20 עם הטבעה גדולה אחרי שחלף על פני שאמט, אך טאונס קלע 5 רצופות וצימק את הפער ל-2 בלבד.

כמעט 4 דקות וחצי בתוך המשחק - וומבי עם סל ראשון - כשנעץ דאנק גדול ביד שמאל בין כל ההגנה הכחולה. 10:15 לספרס.

שאמפני, שלהט בחצי הראשון של משחק 1, פתח עם שתי שלשות מהירות והספרס ביתרון 7:13.

משחק 2 יצא לדרך!

אין שינוי בחמישיות.
סן אנטוניו: פוקס, קאסל, ואסל, ג'ונסון, וומבניאמה
ניקס: ברונסון, ברידג'ס, הארט, אננובי, טאונס

מיד יוצאים לדרך

בן סטילר תיעד מקרוב את הרגע האייקוני ביותר של משחק 1. מה מחכה לנו הפעם?

הרייטינג של משחק 1 היה הגבוה ביותר למשחק הראשון בסדרת גמר מאז גולדן סטייט - קליבלנד ב-2018.

ברונסון הגיע:

וומבי, שהודה כי "שיחק רע" בהופעת הבכורה שלו בגמר, הגיע לביתו לקראת משחק 2 בגמר:

במשחק 1 הניקס חזרו מפיגור 14 בחצי השני והשיגו ניצחון 95:105 בהובלתו של ג'יילן ברונסון (30 נקודות, 13 ברבע הרביעי) בדרך ל-0:1 בגמר.

צפו והיזכרו בתקציר>>

לילה טוב לכל גולשי אתר ערוץ הספורט! סדרת גמר ה-NBA בין סן אנטוניו לניו יורק ממשיכה הלילה (בין שישי לשבת) ב-03:30. ויקטור וומבניאמה ישווה ל-1:1 או שג'יילן ברונסון יברח ל-0:2 בחוץ ויתקרב לאליפות? תשובות בקרוב.

שידור ישיר ב-5SPORT