כל עדכונים מחלון ההעברות - 7.7

שנה גודל פונט א א א א

נסגרה העברתו של אנטוני אלאנגה מנוטינהגאם פורסט לניוקאסל תמורת 55 מיליון פאונד. הקשר השבדי יחתום לחמש שנים

אחרי שהושג סיכום עם ויקטור אוסימן, גלאטסראיי הציעה לנאפולי לא פחות מ-60 מיליון יורו על החלוץ ששיחק בשורותיה בהשאלה העונה.


ויאריאל פנתה לבלם הצרפתי אקסל דיסאסי, והמו"מ בין הצדדים נמשך. גם ניוקאסל עוקבת אחריו, כמו גם מספר מועדונים נוספים מהפרמייר ליג ומהליגה האיטלקית. צ'לסי צפויה לדרוש עבורו כ-30 מיליון יורו, ודיסאסי עצמו צפוי לעזוב את הקבוצה במהלך הקיץ.

פייר-אמריק אובמיאנג מנהל מגעים לעזוב את אל-קדיסיה הסעודית, וכבר כעת מספר מועדונים עוקבים מקרוב אחרי מצבו. החלוץ מגאבון מבוקש בצרפת, ב-MLS, באיטליה, בליגה הסעודית, בליגה הספרדית ובפרמייר ליג.

מרקו וראטי בן ה-32 חתם בקבוצה הקטארית אל דוחייל, למרות שלא מעט אוהדים קיוו לראות אותו חוזר לאירופה.

ארסנל מנסה לבנות עסקה שתאפשר לה לצרף את אברצ’י אזה מבלי לבצע מכירה גדולה בקיץ הנוכחי. בשלב זה, לא הוגשה הצעה רשמית לקריסטל פאלאס מצד אף קבוצה, אך בליברפול שוקלים להיכנס למרוץ. אזה עצמו מעדיף לעבור לארסנל.

מנצ'סטר יונייטד, אינטר ויובנטוס יצרו קשר עם נציגיו של אדרסון בנוגע להעברה אפשרית של הקשר הברזילאי. אטאלנטה דורשת עבורו סכום של 60 מיליון יורו.

לא יגיע ליובנטוס. ויקטור אוסימן הגיע לסיכום עם גלאטסראיי על חוזה חדש לשלוש שנים עם אופציה לשנה נוספת.

פרנצ'סקו פאריולי הוצג כמאמן החדש של פורטו לאחר שחתם עד 2027.


אינטר מיאמי בשיחות עם רודריגו דה פול כדי לצרף אותו, כאשר ישנן מספר פערים כלכליים, אך גם רצון של הצדדים לגשר עליהם. לקשר יש חוזה באתלטיקו מדריד עד 2026.


אחרי עזיבת לירוי סאנה, בבאיירן מינכן רוצים לצרף את לואיס דיאס לכנף שמאל, כאשר הקולוביאני של ליברפול מצידו הביע רצון לשחק בבונדסליגה.


בלם ליברפול, איברהימה קונאטה, הבהיר דרך נציגיו שאם הוא יעזוב - זה יהיה לריאל מדריד.

כששנה אחת נותרה בחוזהו של לאנדרו טרוסאר, בארסנל יהיו מוכנים לשקול הצעה של 20 מיליון יורו תמורתו.

נסגרה העברתו של בלם ולנסיה, יארק גסיורובסקי, לפ.ס.וו איינדהובן תמורת 10 מיליון יורו ו-15% ממכירה עתידית.

מאמן מילאן, מסימיליאנו אלגרי, אישר שלוקה מודריץ' יצטרף לקבוצה: "אנחנו מחכים לו שיצטרף באוגוסט".


הקשר בן ה-22 של ולנסיה, חאבי גרה, בדרך להצטרף למנצ'סטר יונייטד.


הבלם הברזילאי, לואיז פליפה, חתם בראיו וייקאנו.

דיווח באיטליה: ג'יידון סאנצ'ו מתקרב לסיכום תנאיו ביובה, כשל"גברת הזקנה" יש עוד הסכם להגיע אליו עם מנצ'סטר יונייטד. הפער בין הקבוצות עומד כרגע על כ-5 מיליון פאונד

דיווח ב"בילד" הגרמני: אחרי הדיווחים על ההתעניינות מברצלונה, לואיס דיאס הגיע לסיכום עם באיירן מינכן

מיקל אוליסה, הפנים של באיירן מינכן בשנים הקרובות, האריך את החוזה שלו אצל אלופת גרמניה עד 2029. צעד חשוב מאוד של הבווארים

עוד רכש לנאפולי. הכתב הבכיר פבריציו רמאנו מדווח כי סוכמה העברתו של נואה לאנג מפ.ס.וו איינדהובן. הקיצוני יגיע לאלופת איטליה מאלופת הולנד בתמורה ל-28 מיליון יורו.


עוד בהקשר טורינו, לידס יונייטד פנתה לקבוצה בקשר לצירופו האפשרי של השוער ואניה מילאנקוביץ'-סאביץ'



העיתונאי האיטלקי הבכיר ג'יאנלוקה דימארציו מדווח כי ארדיאן איסמעילי הגיע לבדיקות רפואיות בטורינו לקראת חתימה. הבלם האלבני שנפרד מאמפולי צפוי להרוויח כמיליון יורו לעונה בחוזה עד 2027.


עוד רכש לעולה החדשה בצרפת. לאחר צירופו של מוזס סימון הוותיק, ב-RMC טוענים כי פריז FC הגיע לסיכום עם בנז'מין אנדרה על חוזה לשלוש שניםץ לקשר נותרה שנה אחרונה בחוזהו בליל, כך שדמי ההעברה צפויים להקשות על פריז.

בברזיל מדווחים כי דוידה אנצ'לוטי ימונה למאמן בוטאפוגו. בנו של קרלו אנצ'לוטי, ששימש כעזורו בריאל מדריד בשנים האחרונות, יעמוד לראשנה לע הקווים כמאמן ראשי, בזמן שאביו מאמן את הנבחרת הלאומית של ברזיל


באיטליה מדווח כי גנואה סיכמה עם ג'יימי וארדי על הצטרפותו, אך המאמן פטריק ויירה הטיל וטו על ההחתמה.



עוד רכש לעולה החדשה בצרפת. לאחר צירופו של מוזס סימון הוותיק, ב-RMC טוענים כי פריז FC הגיע לסיכום עם בנז'מין אנדרה על חוזה לשלוש שניםץ לקשר נותרה שנה אחרונה בחוזהו בליל, כך שדמי ההעברה צפויים להקשות על פריז.

באיטליה מדווחים כי ארדיאן איסמעילי הגיע לבדיקות רפואיות בטורינו לקראת חתימה. הבלם האלבני שנפרד מאמפולי צפוי להרוויח כמיליון יורו לעונה בחוזה עד 2027.


בוקר טוב לכל גולשי אתר ערוץ הספורט. במקביל למונדיאל המועדונים שכבר עמוק בשלבי ההכרעה, גם חלון ההעברות בכדורגל העולמי גועש, ואנחנו כאן לעשות לכם סדר עם כל הדיווחים, העדכונים וההחתמות.