העונה האירופית מתניעה. בנוסף לליגה האירופית, התקיימה היום (שישי) גם הגרלת שלב הליגה של הקונפרנס ליג, ובה הוגרלו קבוצות של מספר ליגיונרים.
במוקד מבחינתנו, אוסקר גלוך ואייאקס יפגשו את אטאלנטה וחטאפה, מוחמד אבו פאני והכוכב האדום ישחקו מול מוחמד סלאח וטרבזונספור, בעוד סתיו למקין וטוונטה יפגשו את פרייבורג.
בשונה משני המפעלים הבכירים של אירופה, בקונפרנס 36 הקבוצות המשתתפות מחולקות ל-6 דרגים שונים. הקבוצות ידורגו כולן בליגה אחת ארוכה, כשכל קבוצה תשחק נגד 6 קבוצות שונות (3 משחקי בית ו-3 משחקי חוץ). 8 הקבוצות עם הניקוד הגבוה ביותר בתום 6 מחזורים יעפילו ישירות לשלב שמינית הגמר, בעוד מקומות 9–24 יתמודדו בשלב הנוקאאוט הראשון על 8 המקומות הנוספים בשמינית הגמר.
כל היריבות של אייאקס: אטאלנטה (בית), מיטיולן (חוץ), חטאפה (בית), סנט טרוידן (חוץ), תון (בית), היידוק ספליט (חוץ)
כל היריבות של הכוכב האדום בלגרד: קופנהגן (בית), גנט (חוץ), טרבזונספור (בית), לוגאנו (חוץ), אינטר אסקלדס (בית), איבריה טביליסי (חוץ)
כל היריבות של טוונטה: פאפוס (בית), פרייבורג (חוץ), קייראט אלמטי (בית), לינקולן רד אימפס (חוץ), תון (בית), אורהוס (חוץ)