אורכיד ספורטס קארס, יבואנית פורשה ובנטלי בישראל, החלה בשיווק רשמי לדור החדש של הקאיין, רכב הפנאי הגדול של יצרנית הספורט-יוקרה משטוטגרט, כאשר בדור הרביעי הוא הוצג עם הנעה חשמלית מלאה ולכאן הוא מגיע גם בגרסת ה-SUV וגם בגרסת ה-Coupe המסוגננת.
הקאיין החשמלי החדש ארוך ב-5.5 ס"מ (4.98 מטר) וגם בסיס הגלגלים צמח בכ-13 ס"מ (3.02 מטר) לטובת מרווח משופר, כמו כן תא המטען בנפח 781 ליטר (534 ליטר ב"קופה") ועוד 90 ליטר בתא המטען הקדמי. בתא הנוסעים ישנו לוח מחוונים קעור (אופקי), מסך מולטימדיה קעור (אנכי) בגודל "14.25 ואופציה למסך נוסך לנוסע בגודל "14.9 וכן לתצוגה עילית "87 עם מציאות רבודה, זאת לצד מתלי אוויר סטנדרטיים ואופציה למערכת היגוי אחורית.
פורשה יציעו גם חבילת OP הכוללת חישוקי "21 בעיצוב RS Spyder, תצוגת מצפן בדשבורד, בקרת אקלים עם 4 אזורים, מערכת שמע Bose, שקע 230 וולט תא המטען, מושבים קדמיים עם כוונון מורחב של 14 כיוונים חשמליים עם חבילת זיכרונות ואוורור מושבים. למעוניינים, תוצע גם חבילת Lightweight Sport למראה ספורטיבי יותר.