לקראת מכבי חיפה: מצבם של טוריאל ובואטנג

מאמן הפועל התכונן למשחק הגדול בבלומפילד. וגם: מצבם של טוריאל ובואטנג

הדר יעקבי
הדר יעקבי
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(קובי אליהו)
שנה גודל פונט א א א א
יורדת לקרקע. אחרי אופוריית הזכייה בגביע הטוטו, הפועל תל אביב תחזור לליגה מחר (שני) במשחק המרכזי מול מכבי חיפה. 

האדומים מודעים לכך שמשחק קשה מצפה להם, כשהאווירה צפויה להיות מחשמלת - 23 אלף אדומים הבטיחו את מקומם בבלומפילד, כשאליהם מצטרפים כ-3,000 אוהדי מכבי חיפה. למעשה, למעט החציצות, בלומפילד יהיה סולד אאוט, כשהכרטיסים לשער 8 אזלו, ונותרו בודדים לשער 13 לקהל האדום.

מבחינה מקצועית, עמנואל בואטנג ערך אימונים מלאים לאחר שהותאמה מסכה מיוחדת לפניו. יחד עם זאת, טרם הוחלט האם להחזיר אותו לסגל מיידית, וזאת מחשש לסכנו.

מי שלא כשיר למשחק הוא סתיו טוריאל, שלא יהיה בסגל. ההערכה במועדון היא שהקיצוני יהיה כשיר להפועל ב"ש במחזור הבא.

מאמן האדומים אליניב ברדה אמר לקראת המשחק: ״לפנינו משחק שהוא מבחן בגרות חשוב מאוד. נפגוש יריבה חזקה מאוד שנמצאת באותו אזור שלנו בטבלה, ונהיה חייבים להגיע ברמת מוכנות גבוהה. מה שהיה היה - מבחינתי זאת היסטוריה. בלומפילד נותן המון כוחות ואנרגיות לשחקנים, הקהל דוחף ומעודד אותנו ואנחנו מרגישים אותו כעוד שחקן. הקהל לבד לא מבטיח ניצחון, נצטרך להמשיך את הדברים באותה דרך - ואז התמיכה תגיע לידי ביטוי״.

רועי אלקוקין הוסיף: ״אנחנו מרגישים מוכנים, יש לנו את המטרות שלנו ואנחנו רוצים לעמוד בהן. אני שמח להבקיע ולעזור לקבוצה לנצח, זה תמיד כיף. אני מרגיש בכושר טוב, שמח שעבודה קשה משתלמת ומקווה להמשיך בה״.