"הזוי": בהולנד הופתעו מהוולקאם לאלי דסה

צפו: במכבי חיפה הציגו את הרכש המרשים עם חללית שנחתה בסמי עופר

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
מכבי חיפה השלימה היום (שני) רשמית את החתמתו של אלי דסה לפני המשחק מול הפועל ירושלים בטדי, והיא עשתה זאת באמצעות סרטון 'וולקאם' בו תחילה נראה כאילו עב"ם פגע באיצטדיון סמי עופר, כשלאחר מכן מתברר כי חללית נחתה על הדשא וממנה יצא שחקן הרכש.

בתקשורת ההולנדית הגיבו בהפתעה לסרטון, זמן קצר לאחר פירסומו. "הזוי: אלי דסה הוצג באופן מעורר תהייה בישראל", נכתב ב'VoetbalPrimeur', "דסה הוצג באופן מוזר לחלוטין על ידי מכבי חיפה".

"המועדון הישראלי הכין סרטון שבו נראה דסה מתרסק עם עב"ם בתוך אצטדיון הקבוצה. בהתחשב במצב הגיאופוליטי הנוכחי בישראל, התמונות מעלות במהירות אסוציאציות לדברים אחרים".

גם ב-'forzanec' מיהרו להגיב: "מכבי חיפה מודיעה על הגעת דסה בסרטון הזוי, שגרם להרמת גבות. באינסטגרם ניתן לראות כיצד דסה מתרסק עם עב"ם בתוך אצטדיונה של מכבי חיפה, אף על פי שהתיעוד - בהתחשב במצב באזור - מעלה גם אסוציאציות לדברים נוספים".