אירוע חמור. מכבי נתניה והפועל פתח תקוה תפגשנה היום (שבת) במחזור השישי של ליגת העל. לפני המשחק, אחד המאבטחים באצטדיון ירק לעבר אוהדי נתניה ואף הכה אחד מהם באגרוף.
לפני המשחק, שמתקיים באצטדיון שלמה ביטוח, הנהלת הפועל פ"ת חזרה בה מהסכם בנוגע לכמות כרטיסי החוץ לנתניה. מעל 1,700 אוהדי היהלומים הגיעו למשחק.
הפועל פ"ת מסרה בתגובה לסאגת הכרטיסים: "בניגוד לנטען בהודעת מכבי נתניה, לא היה כל סיכום בין המועדונים בנוגע להקצאת כרטיסים נוספת לאוהדי הקבוצה האורחת. על פי ההערכות המוקדמות, לרבות אלו של המשטרה ומכבי נתניה עצמה, הביקוש לכרטיסים לא היה צפוי לעלות על 1,500 הכרטיסים שהוקצו לאוהדיה".
"לאור הביקוש הגבוה שנוצר היום, ובעקבות מכירת מלוא ההקצאה ובקשת מכבי נתניה לקבלת כרטיסים נוספים, אנו בוחנים כעת האם ניתן להעמיד לרשות אוהדיה הקצאה נוספת ובאיזה היקף".