יום ראשון הגיע, והוא יום של כדורגל ישראלי בדרך כלל, אבל היום, המצב קצת אחרת. בעוד בשבת התקיימו שלושה משחקים וביום שני יתקיימו ארבעה משחקים, ביום ראשון אין שום משחק בליגת העל, אלא רק בליגה הלאומית. אז מה הסיבה לכך? התחשבות בקבוצות.
ביום רביעי ובחמישי התקיימו משחקי ההשלמה בליגת העל, כשהפועל ב"ש פגשה את הפועל חיפה, בעוד הפועל ת"א פגשה את בית"ר ירושלים. בעקבות כך, נוצר צפיפות לקבוצות בין המשחקים, שעלולה לייצר פציעות, ולכן באו לקראתן ואיפשרו להן יום מנוחה נוסף.
ביום שבת הקרוב לא יתקיימו משחקים בליגת העל בגלל ראש השנה, כך שניתן היה לקיים את המשחקים גם ביום שני ולאפשר מנוחה לכל הקבוצות, במה שייצר יום שני עמוס במיוחד במשחקים גדולים של כדורגל ישראלי. לא בכל המועדים ניתן לבוא לקראת הקבוצות ולאפשר להן לרווח ויש פעמים שאין מנוס מלקיים משחקים בסמיכות, אך הפעם ניתן היה לבוא לקראתן.