"חייבים חיזוק": הדאגות של מכבי נתניה

המועמדים שברחו והשחקנים שלוי לא רוצה. מבט לקיץ הבעייתי של היהלומים

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
מכבי נתניה פתחה את העונה מצוין עם 1:4 ענק על בית"ר ירושלים בבלומפילד. עם זאת אוהדי היהלומים לא רגועים, זאת אחרי ששלושה שחקנים זרים העדיפו קבוצות אחרות בשל הצעות כלכליות נמוכות ביחס אליהן מהקבוצה הישראלית. 

בין היתר מדובר בסידני לימה שהעדיף את פרטיזן בלגרד, דויד רואיס שעזב את אינטר מיאמי לטובת ניו יורק והבלם מריאן חוג'ה שעבר מהליגה הרומנית לקזבלנקה ממרוקו. גם לותר סינג מאאל לימאסול לא צפוי להצטרף.
"אנחנו קצרים מאוד בסגל וחייבים חיזוק", אמרו שחקנים בקבוצה. "עם כל הכבוד לאלכס טלפה, ירין אבוחצירא וליאם כהן שנכנסו נגד בית"ר ירושלים, זה לא מספיק כדי לרוץ גבוה. קבוצות מחתימות שחקנים ואנחנו לא".

נתניה צירפה העונה רק זר אחד - השוער סמואל דאבו כשהמאמן רוני לוי לא רוצה את וויליאן סיפריאן ואת סאבא חודג'יאני. האוהדים מפנים אצבע מאשימה לנציגו המקצועי של הבעלים רוס קסטין, מקס דה ג'יליו שנכנס יותר לעניינים, אבל מתקשה בשלב זה לסגור עסקאות.

לקראת המשחק מול הפועל חיפה ביום שני, בצוות המקצועי בחרו להוריד עומסים. בני פלדמן, שעלה למשחק מול בית"ר פצוע, לא נטל חלק בשני האימונים אתמול כמו גם מאור לוי, עוז בילו ומתיאוס דאבו. אלון אזוגי חזר לאימונים, אבל לא יהיה כשיר למשחק הקרוב. גרגורי מורוזוב או כארם כארם ג'אבר יפתחו, כשאם הקפטן ישוב להרכב, עמית כהן יוסט שמאלה.