חלון העברות בישראל יסגר בעוד קצת יותר משבועיים ואחד הסיפורים המרתקים עשוי להגיע מכיוון לא צפוי. בלמה הברזילאי של סנטה קלרה הפורטוגלית, סידני לימה נמצא על סף סיכום במכבי נתניה. תנאיו האישיים סוכמו עקרונית ובין המועדונים ישנם פערים על אופציית הרכישה.
מי שמתכננת מחטף היא לא אחרת מאשר בני סכנין שהגישה הצעה לברזילאי, זאת לאחר שנודע לה שבלמה דמיטרי קברה סיים את העונה לאחר שאובחן כסובל מקרע ברצועה הצולבת ופגיעה במיניסקוס.
בניגוד למכבי נתניה שעשויה לרכוש את השחקן בתום העונה, ההיסטוריה מלמדת שהסיכויים שסכנין תשלם מאות אלפי אירו על דמי העברה אינם גבוהים, מה שהופך את העסקה עבורה לקלה יותר.
הבלם עצמו דורש שכר המוערך ב-300 אלף אירו, סכומים גבוהים לכדורגל הישראלי, אך בשל הסמיכות לסיום חלון העברות מדובר בשכר די ריאלי עבור שחקן בפרופיל שכזה.
הבלם הגיע ב-2018 לליגה השלישית בפורטוגל ושם עשה את הדרך עד לליגה הבכירה, שם שיחק בשנתיים האחרונות. עפ"י טרנספרמרקט, שוויו המוערך הוא 3.5 מיליון אירו.