"כשתגיע הצעה נכונה על רוי רביבו - נמכור"

מכבי תל אביב פתחה עונה במסיבת עיתונאים, אנגלידיס התייחס לסאגה סביב המגן: "אנחנו רגילים לקבל הצעות בכתב, לא בעל-פה מגורמי צד-שלישי"

הדר יעקבי
הדר יעקבי
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

פותחים עונה. מכבי תל אביב ערכה היום מסיבת עיתונאים בנוכחות ג'ק אנגלידיס וסטיבן ונהארן, המנהל המקצועי החדש.

ג'ק אנגלידיס התייחס לסאגת רוי רביבו: "אנחנו מכבדים את כל המשפחה, את חיים ואת רוי. לרוי יש הרבה פוטנציאל, הוא תחת חוזה איתנו. כשהמועדון יקבל הצעה שהוא ירגיש שהיא נכונה עבורו, לא תהיה בעיה לאפשר לו להגשים את החלום לצאת לאירופה. המועדון הראה בעבר שהוא מאפשר לשחקנים לצאתץ המועדון לא מתעסק במכירות, הוא מתעסק בלנצח. הרבה דברים צריכים לקרות, אני מבין שזו תקופה אמוציונלית שרוצה לממש שאיפה עבורו ועבור הבן שלו, אני מבין את זה, אני לא מחזיק שום דבר נגד אף אחד, אני חושב שהמועדון מתנהל בצורה נכונה והעובדות מוכיחות את זה. אני לא חושב שצריך להיכנס יותר מדי לנושא הזה".

"אני מכבד את חיים, אני לא רוצה להיכנס למה כל אחד אמר. הגרסה שלי היא שונה מהגרסה שלו. אני מרגיש בנוח עם הגישה של המועדון. בכל מקרה אחר של מכירה של שחקן, אנחנו מקבלים הצעות בכתב, לא רק הודעות בעל-פה מגורמי צד שלישי. קשה לנהל מו"מ כשאין עם מי לנהל מו"מ. אבו פרחי? זה היה מהיר ובכתב. זה לא היה קרוב למה שאנחנו מתמודדים איתו כרגע".