מכבי חיפה ממשיכה בעבודה שלה בגזרת שוק ההעברות, לקראת עונת 2026/27 ההולכת ומתקרבת ולאחר שדווח בברזיל על התעניינותם של הירוקים בחלוץ המקומי, מיקאל, הגיעו גם הפרטים שהירוקים צריכים לדעת.
קודם כל, מדובר באחד השמות החמים ביותר בכדורגל הברזילאי. מיקאל הוא חלוץ בן 27 שמשחק ב-CRB מהליגה השנייה בברזיל. בעונה שעברה הוא כבש 20 שערים ב-28 הופעות בכל המסגרות, כולל 14 כיבושים בליגת המשנה.
על פי הדיווחים במדינה, קבוצתו של החלוץ סימנה עליו תג מחיר של 2 מיליון יורו, כשעד כה אף קבוצה שהתעניינה בשירותיו של מיקאל לא הייתה קרובה מספיק לסכום הזה.
עד כה היו כבר כמה הצעות של כ-1.3 מיליון יורו על השחקן והם נדחו על ידי הקבוצה. בין הקבוצות המתעניינות היו סאו פאולו, גרמיו, רד בול ברגאנטינו ו-ויטוריה, כשקבוצות נוספות מהליגה הבכירה וליגת המשנה במדינה גיששו בנוגע לעתידו, לצד קבוצות נוספות מרחבי העולם - כולל מכבי חיפה.