עדיין בלתי שבירה. הפועל באר שבע פתחה היום (רביעי) את משחקי ההכנה שלה לקראת עונת 2026/27 עם ניצחון 2:3 על רדומיאק ראדום.
האדומים של רן קוז'וך דווקא נכנסו לא טוב למשחק, כאשר עד לדקה ה-35 הם כבר היום בפיגור כפול מצמד שערים יפה של קונאטה ו-וואטרה לרשת של אופיר מרציאנו. על סף הירידה למחצית, הקבוצה מהנגב הצליחה לצמק משער של מוחמד אבו רומי בתום מהלך קבוצתי יפה.
קוז'וך ביצע שלל חילופים לקראת המחצית השנייה, כאשר מרקו וולף ויואב קורן הצטרפו לניב יהושע לבכורה במדים האדומים. מכאן, השליטה הבאר שבעית התבצרה עוד יותר, כשסופו של דבר שערים של רועי לוי (66) וג'אבון איסט (89) קבעו מהפך ואת תוצאת המשחק.
כעת, הפנים של הפועל באר שבע למשחק ההכנה הבא מול אומוניה ניקוסיה ב-5.7. לאחר מכן, ב-16.7, יפגשו את מכבי תל אביב לאלוף האלופים וב-21.7 יחלו את המסע האירופי.