פרסום ראשון: מכבי חיפה החתימה את ליסב עיסאת על חוזה ארוך טווח, אך עשויה למכור אותו כבר בקיץ הקרוב בשל ההתעניינות ההולכת וגוברת בבלם מצד קבוצות באירופה.
לערוץ הספורט נודע כי העולה הטרייה לבונדסליגה, שאלקה, הגישה הצעה על הבלם לאחר שעקבה אחריו במשחקיה של נבחרת רומניה וכן במכבי חיפה. בשאלקה מחפשים חיזוק למרכז ההגנה והסגל שלה כלל העונה את אדין דז'קו והשוער לוריס קאריוס שהאריך את חוזהו במועדון.
עיסאת רשם עונת פריצה במכבי חיפה עם 26 הופעות ליגה, בהן כבש שער והוסיף שני בישולים. השיא של העונה היה הזימון לנבחרת רומניה, במדיה הוא רשם כבר ארבע הופעות רשמיות. ההופעות במדי נבחרת רומניה הבוגרת והעובדה שהוא מחזיק בדרכון אירופאי גורמת להתעניינות גדולה בבלם בן ה-21.
בתוך כך מכבי חיפה האריכה אתמול את חוזהו של נועם שטייפמן, כאשר גם חוזיהם של שון גולדברג ואלעד אמיר הוארכו. פדראו אמנם מחזיק בחוזה לעונה נוספת, אך בלם זר צפוי להגיע על חשבונו, כך שלמעשה גם במידה ועיסאת ימכר לירוקים יש רביעיית בלמים.