החוזה שיוצע לשון וייסמן והאלטרנטיבות לדור פרץ

לאחר החתמת יוספי, בקבוצה מהבירה ממתינים למלך השערים וסימנו 2 מועמדים אחרים לקישור. וגם: רף המנויים שהציבו במועדון ובאיזה אצטדיון יפתחו את העונה? כל התוכניות של הצהובים

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי
Getting your Trinity Audio player ready...
(מאור אלקסלסי)
שנה גודל פונט א א א א

אחרי שהחתימה את תומר יוספי וחיזקה את הסגל הישראלי, בית"ר ירושלים ממשיכה להתכונן לעונה הבאה בכל הכוח.

במועדון רוצים להמשיך ולחזק את הסגל רגע לפני פתיחת מכירת המינויים כשהציפייה היא לעבור את רף 15 אלף המינויים מהעונה הנוכחית.

במקביל, בית"ר סיכמה כבר עם הנהלת בלומפילד על פתיחת העונה באצטדיון, אבל העניין תלוי במשחקים של מכבי ת"א והפועל ת"א באירופה - ולא מן הנמנע שהמשחקים יועתקו לסמי עופר או נתניה, כשהדבר שוב תלוי בכמה מינויים יימכרו, ואיזו קבוצה היא תארח בתחילת העונה.

כמו כן, במועדון ימתינו עוד מספר ימים לדור פרץ לפני שיעברו הלאה לדן גלזר או שי אליאס, כששון וייסמן צריך להודיע שהוא מוכן לחזור לארץ ובמקרה כזה ינהלו איתו מו"מ על חוזה לשנתיים.