מכבי חיפה סיימה עונה רעה מאוד ומקווה לצאת לדרך חדשה, אבל כעת נראה שתהיה לה בעיה בעמדת המגן השמאלי. אחרי שנודע שינון פיינגזיכט סובל מקרע ברצועה הצולבת וייעדר מחלק גדול של העונה הבאה, זה הזמן לעשות סדר באפשרויות של הירוקים.
תחילה צריך להזכיר שגם פייר קורנו סובל מקרע ברצועות הברך ואמור לחזור לפעילות רק באמצע העונה, כך שמכבי חיפה תצטרך למצוא תחלופה לשני המגינים השמאליים הבולטים שלה. הירוקים צפויים לצרף מגן שמאלי נוסף בקיץ כדי למלא את החלל.
מלבד זאת, שני שחקנים מושאלים אמורים לחזור מהשאלות - דניאל גולאני וטומי ציצואשווילי. הראשון סיפק עונה טובה מאוד בעירוני טבריה, הבקיע שער אחד, הוסיף שני בישולים והיה חלק מחוליית ההגנה שהשאירה אותה בליגה.
ציצואשווילי שיחק בחצי הראשון של העונה החולפת בתור מושאל בהפועל כפר סבא ובישל פעמיים בשני משחקים בליגה הלאומית. באמצע העונה חזר למכבי חיפה בשל הפציעה של קורנו, אבל לא קיבל דקות משחק מברק בכר.