סעיד בסול: "מינוי סלובודן דראפיץ`? הטעות של חיי"

צפו בראיון. בעלי ריינה ללא מעצורים ב-5 באוויר: "ירדנו ליגה כשהחתמתי אותו, הוא יכול להיות מרצה על כדורגל, לא מעבר. אם במקום טבריה הייתה ריינה או סכנין - העונש היה מינוס 30 נקודות"

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(קובי אליהו)
שנה גודל פונט א א א א

בני ריינה העלתה הילוך ובגדול בפלייאוף התחתון, אבל גם זה לא הושיע את נועלת הטבלה. אמש (ראשון) בעקבות התוצאות של יתר המתחרות לתחתית, הצפוניים איבדו סיכוי להישארות וירדו באופן מעשי לליגה הלאומית. בצל זאת, התפנה היום בעלי הקבוצה, סעיד בסול, לראיון מקיף ב-5 באוויר.

"מתי ירדנו? כשהחתמנו את סלובודן דראפיץ' למאמן", אמר בסול. "החיים הם בית ספר, לומדים  להודות בטעויות וזה דבר טוב, טעיתי כשהחתמתי מאמן שאני חושב שבעבר היה מאמן ועכשיו יכול להיות מרצה על כדורגל, לא מעבר, משלמים מחיר. בפה גדול עשיתי טעות עם דראפיץ', הובלתי על סכנין 1:4 וכשיצאתי מהמשחק אמרתי שעשיתי את הטעות של החיים שלי ושאנחנו בצרה צרורה.

צפו בראיון המלא בנגן הווידאו למעלה

שיהיה לו בהצלחה, אין לי שום דבר אישי נגדו ונגד אף אחד. המערכת יחסים בינינו שונה אני אוהב למשל את שרון מימר בפן האישי והוא חבר שלי, דראפיץ' פשוט לא התאים לריינה. שרון בחר את דרכו ואנחנו את דרכנו. בסוף ריינה ירדה ליגה, שרון נלחם באשדוד, גם הוא במלחמה על לרדת ליגה".

על עתידו אמר: "אני בוחן את המשך דרכי אם רוצה להישאר או לא, יש דברים שקורים בכדורגל הישראלי שלא קשורים לריינה שהם לא מסתדרים לי. למשחק מול סכנין הביאו שופט יהיר, חוצפן ושחצן וזה עלה בכסף של. קיבלתי מכתב מהאיגוד שאני צודק וזה לא עוזר לי.

אתה בא לדיינים ונותנים הנחות לטבריה, לא שאני אומר שהגזר דין צריך להיות אחר. לבוא ולהתחשב בנסיבות זה כבר דברים שמעבר, אם תרצה להתחשב לך לליגה א' ההתאחדות הורידו שלוש קבוצות ערביות ופירקו אותן. אם זה היה אנחנו או סכנין, היינו מקבלים מינוס 30. השופט של ההתאחדות רוצה שהורחק לשנה בגלל שירדתי לדשא, זה אלף דברים. לכן אני שואל את עצמי האם להישאר נכון לרגע זה אני עוד לא יודע. יש נסיבות קשות מאוד".

בסול המשיך: "חזרה לליגת העל? אם אני נשאר בכדורגל אני רוצה את החזית הראשונה ולא השנייה זה האופי שלי. אם אני נשאר ליאור ראובן יישאר אני חושב שכן. אם ראובן היה מגיע כמה משחקים לפני, כנראה היה סיכוי גדול יותר להישאר בליגה, הוא עם מעל 50% הצלחה עם אותו הסגל. לאנטוניו ספר חוזה והוא יישאר בריינה, יש עוד שחקנים שיישארו תלוי מה אחליט בסוף. הנוער שלנו יעלה לליגה לאומית. מחלקת הנוער שהקמנו ב-2020 אחרי שש שנים שלוש קבוצות עולות ליגה, אלו דברים טובים שאני מסתכל עליהן".