מכבי תל אביב רשמה אמש (שלישי) ניצחון 0:1 חשוב ודרמטי מול הפועל באר שבע בזכות שער ניצחון של דור פרץ בדקה ה-97, מה שהחזיר אותה למאבק האליפות.
הליו וארלה, מהשחקנים הבולטים בשורות הצהובים, דיבר בסיום.
"זה רגע משמח לכל אחד בקבוצה, לא משנה מי כבש, הכי חשוב זה שלוש הנקודות", התחיל וארלה, "שיחקנו טוב, ניסינו לשחק שונה מהמשחק האחרון מול ב"ש, לשנות קצת דברים ולתקן, ניסינו לשחק כדורגל. זה הכל עניין של ביטחון, אנחנו אותם שחקנים וכלום לא השתנה, פשוט זה עניין של ביטחון ולשחק את הכדורגל שלנו".
על דיילה סיפר: "הוא אמר לנו רק להאמין בעצמנו. היום שיחקנו כדורגל טוב, הכי חשוב זה המשחק הבא, מחר נשכח מהמשחק ונמשיך לעבוד כדי להביא עוד תוצאה גדולה בשבת".
על הקבוצה אמר: "יש לנו איכות בכל מקום, אם זה לא אני אז יש שחקן טוב שיחליף אותי ואותו דבר מאחורי, בהגנה. אני מרגיש מאוד בנוח ושמח לשחק עם נוי או שגיב גם".
וארלה המשיך: "במהלך החצי הראשון של העונה עשינו דברים פחות טוב, לא משהו ספציפי ששינינו אבל בחצי השני הראינו שיכולים לשחק את הכדורגל שלנו בצד ההגנתי וההתקפי".
בנוגע לעצמו סיפר: "אני עושה מה שאני יכול, לבשל ולכבוש. מעבר לזה, אני מנסה לעשות הרבה ולא תמיד עושה מספרים אבל משתדל גם להשתפר בזה. אני לא שחקן מושלם ואני מנסה להשתפר זה בסופו של דבר הכי חשוב".
על המצב בישראל: "כמובן שזה מוזר לשחקנים זרים, אף פעם לא חוויתי משהו כזה, אבל אני מנסה להתרכז בכדורגל ולתת הכל במגרש כל הזמן".