סהיטי והייטור עוד לא חזרו, דיילה ינחת

מכבי תל אביב נערכת לחידוש ליגת העל: המאמן הנורוגי, הצוות המקצועי שלו ויתר הזרים יגיעו היום לישראל לקראת חידוש האימונים מחר והמשחק נגד הפועל חיפה ביום ראשון הבא

תומר לוי
תומר לוי
Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום: אלן שיבר, מכבי תל אביב)
(צילום: אלן שיבר, מכבי תל אביב)
שנה גודל פונט א א א א
לראשונה מאז תחילת מבצע "שאגת הארי", מאמן מכבי תל אביב רוני דיילה והצוות המקצועי שלו, צפויים לנחות הערב (ראשון) בישראל ולהעביר מחר את אימון אימון הקבוצה. בכך, המאמן הנורווגי מגשים את הבטחתו, כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט, כשהוא אמר לשחקנים כי בכוונתו להגיע.

גם השחקנים הזרים של מכבי תל אביב צפויים להגיע, זאת למעט הייטור דוס סנטוס ואמיר סהיטי, שכרגע לא חוזרים לישראל, כך שהם לא צפויים לקחת חלק מחר באימון הצהובים. השניים מצטרפים לכריסטיאן בליץ' הפצוע, שגם הוא טרם שב לישראל.
מכבי ת"א מדורגת שלישית עם 46 נקודות, מרחק חמש מבית"ר ירושלים השנייה ותשע מהמוליכה הפועל באר שבע. הצהובים צפויים לפגוש ביום ראשון (20:15) הבא, עם חידוש הליגה, את הפועל חיפה בסמי עופר, שבוע לפני משחק ביתי מול המוליכה, שינעל את העונה הסדירה.