מעצרו של כרוז סכנין לשעבר הוארך עד שישי

סעיד חסנין נעצר ונלקח לחקירה לאחר שהמשטרה פשטה על מגוריו בשפרעם

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין

תגיות: סעיד חסנין

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

משטרת ישראל הודיעה הבוקר (רביעי) כי עצרה את סעיד חסנין, כרוז בני סכנין שפוטר מעבודתו לאחר שהביע תמיכה בחמאס. בהמשך נודע כי מעצרו הוארך עד יום שישי.

כזכור, במסגרת הדברים שנשא, הביע חסנין דברי שבח והלל לארגון הטרור ׳חמאס׳ וכן התבטא כנגד צה"ל ומדינת ישראל תוך שהוא משמיע התבטאויות כמו "צבא הכיבוש, צבא האויב", ״ישנם חלשי נפש שמצטרפים לשורות הצבא ומשרתים את צבא האויב״.

המשטרה הודיעה כי: "מיד עם קבלת הדיווחים נפתחה במחוז הצפוני חקירה ולאחר איסוף ממצאים ובחינתם יחד עם הגורמים הרלוונטיים הוחלט כי יש בדברים שאמר חשד לעבירת הסתה. בתוך כך, פשטו הלילה שוטרי המחוז הצפוני על ביתו של החשוד ועצרו אותו לחקירה בתחנת המשטרה ובהמשך יובא החשוד לבית המשפט לדיון בבקשת המשטרה להאריך מעצרו".

ארגון בצלמו טען כי חסנין נעצר מביתו בשפרעם בעקבות תלונה שהגיש המנכ"ל שי גליק, וגליק אף אמר כי "מי שמסית נגד צה"ל - מקומו בכלא".

משפחתו של חסנין, לפי "הארץ", מסרה גם כן כי הוא נעצר מביתו שבשפרעם. חסנין עצמו הביע תמיכה בטבח ה-7 באוקטובר, קרא לצה"ל "צבא כיבוש" והודח מתפקידו לאחר דרישת מנהלת הליגות מהקבוצה.

ליגת העל

פל` עליון
TemplateLUT = 1.
קבוצה מש’ הפרש יחס נק’
1 31 40 23-63 70
2 31 35 33-68 67
הערות
הופחתה נקודה ממאזנה של הפועל ב``ש עקב אירועי טרנר
המשחק בין הפועל ב``ש לסכנין הסתיים ב0:0 ללא נקודות
נקבע ע``י בית הדין כי תוצאת המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת``א היא 0:3 טכני למכבי ת``א
עקב הסדר טיעון למכב חיפה הופחתה נקודה בפועל
טוען