"רציתי מאוד לחזור לבית"ר ירושלים"

קלטינס ל'5 באוויר': דיברתי עם אלמוג כהן בחלון. ביחסים טובים עם הקהל"

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

דוד קלטינס בן 29 בלבד, אך דומה שהוא איתנו בכדורגל שנים רבות. הקשר/מגן, בוגר מחלקת הנוער של בית"ר ירושלים, הספיק לשחק במהלך הקריירה שלו גם בהפועל באר שבע, הפועל תל אביב, סנט ג'ונסטון הסקוטית, וכעת חתם בעירוני טבריה אליה הצטרף אחרי שהיה חמישה חודשים ללא קבוצה.

בראיון ל'חמש באוויר' סיפר קלטינס: "לקחתי החלטות לא נכונות בקריירה. אפשר לחזור למעבר מבית"ר להפועל באר שבע אבל לא כל כך השאירו לי ברירה. בב"ש הרגשתי שלא תמיד קיבלתי את הבמה כדי להוכיח את עצמי. היו לי שם 100 הופעות כמעט בשלוש שנים, אבל אלה היו עונות קורונה, חילופי מאמנים. אני יכול לחשוב על הכל בדיעבד, זה לא יעזור לי לנתח עכשיו. אני פחות מאמין בלשקוע לתוך זה, ברור שרציתי להגיע למקומות יותר גבוהים, אבל מבחינתי אני לומד מהכל גם לחיים שאחרי הכדורגל. אני אסיר תודה על כל מה שעברתי ואני עובר בכדורגל".

"אלפי ילדים יחתמו גם עכשיו על הקריירה שאני עובר. אני חושב שאני עדיין לא בתקרת הזכוכית שלי. דיברתי עם אלמוג כהן בחלון הזה, הבנתי שהתקציב שלהם מוגבל. זה אולי משהו שיכול לקרות בעתיד. לחזור לבית"ר זה משהו שרציתי מהרגע שעזבתי, תמיד הערכתי את האהבה שקיבלתי שם ואני אעשה הכל כדי לחזור למקומות האלה. יש לי יחסים מדהימים עם רובם המוחלט של אוהדי בית"ר".

"התמודדתי בסקוטלנד שווה עם שחקנים צעירים ממני ואני עדיין מרגיש פיזית מעולה. עבורי החוויה שם הייתה מעולה. היו לי הצעות נוספות מלבד טבריה. אני מאמין שאני עוד יכול לחזור לרמות הכי גבוהות וזאת במה שיכולה להיות ווין ווין גם עבורי וגם עבור טבריה. אני מאוד מרוצה פה אחרי שבוע, מאוד מרוצה מהמערכת, מהאווירה, מכל האנשים פה. התאקלמתי פה מעולה, יש פה אנשים שאני מכיר".

האם חווה אנטישמיות בסקוטלנד?
"תשמע, לא היו צועקים לי דברים ברחוב, זה לא משהו שנתקלתי בו, זה יותר דברים שמתרחשים ברשתות, או שחקן בקבוצה שזרק לי הערה על שם המשפחה של אשתי שהוא גולד. כשעזבתי היה מי שזרק שזה שיקול פוליטי. אני יודע שמבחינה מקצועית הייתי טוב, ואם חברים לקבוצה אמרו וגם אוהדים כנראה שיש בזה משהו. הרגשתי בורות הזויה כשדיברתי איתם על ה-7.10, אנשים בכלל לא מתעניינים. מהיציע לא זרקו לי הערות אנטישמיות, האוהדים כן מאוד העריכו אותי. יכול להיות שהמראה והשם שלי עזרו לי. כשצילמו סדרה על המועדון היו אנשים שרמזו שעדיף שלא אראה את עצמי שם יותר מדי".

ליגת העל

ליגה סדירה 2024/2025
TemplateLUT = 1.
קבוצה מש’ הפרש יחס נק’
1 24 34 14-48 56
2 24 26 25-51 51
הערות
המשחק בין הפועל ב``ש לסכנין הסתיים ב0:0 ללא נקודות
הופחתה נקודה ממאזנה של הפועל ב``ש עקב אירועי טרנר
נקבע ע``י בית הדין כי תוצאת המשחק בין בני סכנין למכבי חיפה היא 0:3 טכני למכבי חיפה
עקב הסדר טיעון למכב חיפה הופחתה נקודה בפועל
נקבע ע``י בית הדין כי תוצאת המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת``א היא 0:3 טכני למכבי ת``א
טוען