"לאזטיץ' הרגיע, בכר תקף". הסיקור בסרביה

במדינה התייחסו למהומה: "כאוס ענק, פיאקסו של ממש". ומה לגבי תורג'מן?

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

המהומה ופיצוץ המשחק אתמול (שני) בין מכבי תל אביב ומכבי חיפה כמובן הייתה האירוע המרכזי בספורט הישראלי, כשעוד ידובר עליה רבות בשבועות הקרובים, עם השלכותיה והתגובות שהיא תביא עימה. האירועים בסמי עופר לא נעלמו גם מעיניהם של התקשורת הסרבית, שהתייחסה אליהם באריכות, שכן שני המאמנים עמדו על הקווים בליגה המקומית אשתקד.

ב-informer נכתב: "כאוס ענק בישראל, פיאקסו של ממש. הדרבי פוצץ (כמובן, שמדובר בבילבול, אולי בגלל המחשבה ש'מכבי' זו עיר). אבוקות התעופפו והשוער נפגע. המבקיע דור תורג'מן עורר כאוס בלל חגיגת שערים פרובוקטיבית מול האוהדים הביתיים".

"הוא עורר את זעמם של הקהל בחיפה שהגיב באלימות והשליך אבוקות. מאמן מכבי תל אביב זרקו לאזטיץ' ניסה להרגיע את המצב, אך ההתנהגות של תורג'מן עוררה את ברק בכר, אקס הכוכב האדום, שתקף אותו פיזית וקיבל אדום. ביציעים המצב הפך למסוכן ביותר. כוחות הביטחון התערבו ולא היה ניתן להמשיך במשחק".

ב-telegraf רשמו: "סקנדל ענק בישראל. בכר ולאזטיץ' צפו בכאוס. הדרבי (שוב) הגדול של ישראל פוצץ".

ליגת העל

ליגה סדירה 2024/2025
TemplateLUT = 1.
קבוצה מש’ הפרש יחס נק’
1 23 33 13-46 53
2 23 27 24-51 51
הערות
המשחק בין הפועל ב``ש לסכנין הסתיים ב0:0 ללא נקודות
הופחתה נקודה ממאזנה של הפועל ב``ש עקב אירועי טרנר
נקבע ע``י בית הדין כי תוצאת המשחק בין בני סכנין למכבי חיפה היא 0:3 טכני למכבי חיפה
עקב הסדר טיעון למכב חיפה הופחתה נקודה בפועל
נקבע ע``י בית הדין כי תוצאת המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת``א היא 0:3 טכני למכבי ת``א
טוען