חסוס רואדה שנפרד משחקני בית"ר ירושלים המריא אתמול (רביעי) לספרד ובשבוע הקרוב יטוס לקפריסין שם הוא צפוי לחתום על חוזה לשנתיים באפואל ניקוסיה. הספרדי יעבור בדיקות רפואיות מקיפות בטרם יוחתם והצהיר כי יש לו גם הצעה מסין תמורת 800 אלף יורו לעונה.
הבלם הספרדי ששיחק שנתיים בבית"ר שוחח עם אלי טביב באופן אישי ואמר לו: "היתה לי שנה קשה בבית"ר, שנה בה כמעט ולא ראיתי את ילדי, שנה ארוכה מאוד שלא הייתה פשוטה לי ולמשפחתי. בשיחה עם אשתי החלטתי שלא אמשיך בישראל. אלו היו שנתיים שלא אשכח אבל הפנים שלי קדימה למטרה הבאה".
הבלם
טל כחילה שהושאל העונה לבני יהודה ומחזיק בחוזה לעוד שנתיים בבית"ר ירושלים יבקש להיות מושאל שוב. השחקן מודע לעובדה שבבירה לא בונים עליו להרכב הראשון ומעוניין להישאר אצל הזהובים. מסר בנושא הועבר לאנשי בית"ר שטרם קיבלו החלטה לגביו ועשויים להחזירו לסגל לפחות בשלב הראשון של העונה.
בית"ר ירושלים תפתח את אימוניה ב-7.6 כששחקנים שיוזמנו לנבחרת כמו לדוגמא עידן ורד, איתי שכטר, דוד קלטינס ובוריס קליימן יקבלו עוד מספר ימי מנוחה. את מחנה האימון תערוך הקבוצה בהונגריה בין ה-16 ל-22 ביוני, ותחזור לארץ כשבוע לפני המשחק הראשון בסיבוב הראשון אירופה. בית"ר תערוך בהונגריה שני משחקי הכנה לעונה מול הובנד ופרנצווארוש שאותן אגב היא יכולה לפגוש במסגרת הליגה האירופית.
שחקנים, נשותיהם והצוות המקצועי ישנו במלון 'רמאדה' בנתניה שם נערכה מסיבת סיום כשהחקיין מיקו ג'מאל הגיע לחגיגה. כעת מקווים במועדון לנצח את מכבי תל אביב בשבת, בכדי לא להזדקק לעזרה של מכבי חיפה במשחקה מול מכבי פ"ת כדי להבטיח את המקום השלישי בליגה.