אמנם עדיין לא ברור מי ניצח ומי הפסיד בהחלטות שנתקבלו בעקבות מחאת הכרטיסים, אבל אחרי שנקבע כי רוב המשחקים יתומחרו ב-50 ש"ח לכרטיס ושלמשחקי "הגדולות" ייגבו 90 ש"ח, דבר אחד ברור: הסיפור הזה עוד רחוק מלהיגמר.
בשבוע הבא יתקיים דיון נוסף של המנהלת, בנוכחות ראשי הקבוצות. הקבוצות הקטנות, שרואות עצמן נפגעות מתמחור של 50 ש"ח לכרטיס למשחקיהן, יבקשו שוב לקבוע מחיר אחדי לכל המשחקים בליגה, שיעמוד על 60 שקלים, ללא אפליות וקטגוריות. יש לציין כי 11 קבוצות, למעט 3 הגדולות, הסכימו על המחיר האחיד, אך מכבי ת"א, הפועל ת"א ומכבי חיפה סירבו.
בהפועל פ"ת, לדוגמה, מעריכים כי ההחלטה תביא להפסד של בין 300 אלף לחצי מיליון שקלים בעונה. הבעיה העיקרית, במקרה של המלאבסים, היא העובדה שמחיר כרטיס לדרבי של פ"ת יעמוד על 50 שקלים, למרות שזה נחשב למשחק גדול ואטרקטיבי באם המושבות, הרבה יותר מאשר מפגש מול בית"ר ירושלים או באר שבע.
יורם עינב, מנכ"ל הפועל פ"ת, אמר בתכנית הרדיו "5 באוויר": "גביית מחיר זהה לכל אורך העונה היא מבורכת, כי אדם צריך לקום בבוקר ולדעת מה מחיר הכרטיס, אבל אני סבור שיש כמה דברים שלא נקבעו נכון. למה הפועל פ"ת נחשבת קבוצה קטנה? המנהלת לא הביאה שום סקר או ממצא שמעיד שאנחנו קבוצה קטנה או גדולה, זו קביעה עובדתית על יד המנהלת בלי לשאול דבר. מה עם עלות האבטחה? מה עם עלות האיצטדיון? אני סבור שהמשוואה שמחשבת את הרווח הכלכלי של קבוצה בכלל לא נוגע לעלויות האיצטדיון, אלא לתקציב. הרי קבוצה כמו שלנו מחכה להזדמנויות עסקיות בכדי לממש את הפוטנציאל העסקי שלה".
"להפועל פ"ת יש את הקהל 5-6 בגודלו בארץ", הוסיף. "אנחנו לא הפועל עכו או אפילו קרית שמונה. אם יהיו לי כמה מפגשים עם קבוצות כמו מכבי פ"ת ונתניה, משחקים עם פוטנציאל לקהל של 5,000 אוהדים, ההפסד שלנו, ביחס לתקציב שלנו, הוא עצום. אף אחד לא מדד את זה ביחס לתקציב ועלות האיצטדיון, ויש לכך משמעות עצומה. עבור קבוצה בסדר גודל שלנו, שכל שקל חשוב לה, זו לא החלטה שעושה טוב".