נבחרת העתודה של ישראל הפסידה הערב (שישי) לשוויץ בתוצאה 42:22 במשחק הראשון במוקדמות אליפות העולם U21. המשחק היה שקול במחצית הראשונה, שהסתיימה ב-19:16 לטובת השוויצרים, וישראל אף הובילה 5:7. במחצית השנייה לקח לנבחרת זמן להגיע למגרש, ושוויץ ניצלה זאת עד תום.
"בכדוריד, אם מאבדים את הראש לכמה דקות אי אפשר כבר לחזור למשחק אחר כך. זה בדיוק מה שקרה לנו", הסביר המאמן שלמה הופמן. "בכל מקרה, התוצאה אומרת ששוויץ נבחרת הרבה יותר טובה מאיתנו. מחר יום חדש ותהיה לנו עוד הזדמנות".
מחר תפגוש ישראל את נבחרת אוקראינה שגם היא הפסידה הערב 30:27 לנבחרת גרמניה. במחנה הישראלי הביעו טענות כלפי מארגני הטורניר שעד שעה מאוחרת בלילה עדיין לא הביאו לצוות המקצועי את דפי הסטטיסטיקה של המשחק. "זה פוגע לנו בהכנות של המשחק הבא", סיפר גורם באיגוד, "לא מתאים שהדברים האלו יקרו ברמות הגבוהות האלו".