אחרי מהפך: פרנקפורט הביסה 2:5 את לברקוזן

הפכו 2:0 מהיר ועלו למקום ה-9. פירת' ניצחה לראשונה העונה

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
ניצחון גדול שלהם. שחקני פרנקפורט חוגגים (Getty)
ניצחון גדול שלהם. שחקני פרנקפורט חוגגים (Getty)
שנה גודל פונט א א א א

המחזור ה-15 בליגה הגרמנית נסגר הערב עם שני משחקים. במוקד, גרוייטר פירת'  ניצחה לראשונה העונה בליגה, אחרי שגברה 0:1 על אונין ברלין ופרנקפורט הביסה 2:5 את באייר לברקוזן.

פרנפורט - באייר לברקוזן 2:5

ניצחון מרשים של המארחים מול המדורגת שלישית בבונדסליגה. בעקבות שלוש הנקודות, הם עלו למקום התשיעי, מרחק חמש נקודות בלבד מהופנהיים הרביעית.

המשחק נפתח דווקא עם יתרון 0:2 מוקדם של לברקוזן, אחרי צמד שערים של פטריק שיק בדקות ה-5 וה-22, אך מהרגע הזה המשחק השתנה לגמרי. בדקה ה-23 טוטה צימק לזכות המארחים ומשם החלה החגיגה.

ג'ספר לינדסטרום השווה בדקה ה-30 והוריד את הקבוצות למחצית ב-2:2. בדקה ה-50 איוון אנדיקה השלים מהפך, בדקה ה-66 כריסטיאן יאקיץ' הגדיל את היתרון וג'יבריל סאו קבע את תוצאת המשחק בדקה ה-76.

גרוייטר פירת' - אוניון ברלין 0:1

הקבוצה מהמקום האחרון בליגה הגרמנית רשמה את הניצחון הראשון שלה העונה במחזור ה-15, 0:1 על אוניון ברלין שנחשבת לאחת הקבוצות החזקות בליגה ונמצאת במקום השישי.

פירת' הפתיעה כאשר האוורד נילסן הבקיע בדקה ה-56 וכבש את השער היחיד במשחק,  הראשון למעשה העונה בו נועלת הטבלה שמרה על שער נקי. פירת' עם 4 נקודות בלבד, כאשר היחידה שלא ניצחה אותה מלבד אוניון הייתה ארמיניה בילפלד במשחק בו הורחק לה שחקן.

פירת' כעת במרחק 12 נקודות מהמקום ה-16 המוביל למבחנים ו-13 משטוטגרט במקום ה-15 שנמצא מעל הקו האדום. הקבוצה ספגה 46 שערים ב-14 משחקי הליגה הקודמים ותנסה להמשיך את המומנטום במשחקה הבא נגד דורטמונד בחוץ. אוניון, מנגד, במקום השישי עם 23 נקודות ליגה.