דיווח: "ליאו מסי מעוניין לשחק נגד ירדן"

סקאלוני שוקל רוטציה רחבה מאוד במשחק האחרון, הפרעוש עשוי לעלות מהספסל

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Michael Steele/Getty Images)
(Photo by Michael Steele/Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א
אחרי שכבר הבטיחה את העפלתה ואת המקום הראשון, אלופת העולם ארגנטינה מתכוננת למשחק סיום שלב הבתים. בין שבת לראשון (05:00 לפנות בוקר שעון ישראל) הם יפגשו בארלינגטון, טקסס, את נבחרת ירדן - במטרה לצבור עוד ניצחון, ולהגיע בכושר הטוב ביותר לקראת הדבר האמיתי, והוא המשחק בשלב הנוק אאוט (32 האחרונות).

וכמו לכל מאמן בנבחרות שהבטיחו את מקומן בשלב הבא, גם בפני המאמן ליונל סקאלוני ניצבת אותה הדילמה - האם לעלות בהרכב החזק ביותר, או שמא לשמור כוחות לקראת הנוק אאוט. מי שמבחינתו אין דילמה הוא הכוכב הגדול של ארגנטינה, ליונל מסי, שעל פי דיווחים בארגנטינה מעוניין לשחק נגד הירדנים - ולא משנה לו כמות הדקות.
הסיבה המרכזית להחלטה של מסי אינה, או לפחות אינה רק, הרצון לכבוש עוד שערים ולהגדיל את מקומו כגדול כובשי המונדיאל בכל הזמנים, אלא מתוך רצון לשמור על קצב וכושר - לקראת הדבר האמיתי. לפי התקשורת בארגנטינה, מסי חושש שאם ייעדר, הוא יצטרך לחכות זמן ארוך עד המשחק הבא - 11 ימים שיעברו בין המשחק האחרון נגד אוסטריה (שבו כבש צמד), ועד שלב הנוק אאוט. אי לכך, הוא מאוד מעוניין לשחק נגד ירדן - ולו למספר דקות מהספסל.

בינתיים, ב"קלארין" דיווחו היום כי סקאלוני שוקל רוטציה רחבה במשחק האחרון - כשבאימונים האחרונים הוא בחן הרכב שכולל, בין היתר, את ניקו פאס וחוליאן אלבארס. פאס, ששייך לריאל מדריד, עשוי לעלות - במידה ובסופו של דבר יוחלט שלא לפתוח עם מסי בהרכב.