מכשף גנאי טען: "אטיל קללה נגד הארי קיין"

בונסאם הבטיח: "החלוץ לא יפצע, אבל הוא לא יבקיע נגדנו. אנחנו ננצח"

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
הארי קיין (GETTY)
הארי קיין (GETTY)
שנה גודל פונט א א א א

נבחרת אנגליה תפגוש הערב (שלישי) את גאנה ותנסה להבטיח את ההעפלה לשלב הבא עם ניצחון. בינתיים, נאנה קוואקו בונסאם, מכשף גנאי, טוען כי הוא יטיל קללה על חלוץ אנגליה, הארי קיין, כדי לעזור לנבחרתו.

המכשף טען: "אני עובד חזק על הארי קיין בתקופה האחרונה. כבר הוכחתי בעבר בדיוק למה אני מסוגל, ככה שאי אפשר לזלזל ביכולות שלי. אני יודע בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לעצור אותו, למנוע ממנו להבקיע ולגרום לנו לנצח".

הגנאי המשיך: "אני לא מנסה לגרום לו לפציעה חמורה חלילה, אני לא מאחל לו דבר כזה. כל מה שאני רוצה זה למנוע ממנו לשחק טוב נגד המדינה שלי. זאת העבודה שלי ואעשה אותה".

כזכור, הארי קיין נמצא בכושר אדיר. החלוץ האנגלי כבש העונה 36 שערים במסגרת הבונדסליגה, והמשיך עם היכולת הנהדרת גם במחזור הפתיחה, בו הבקיע צמד גדול נגד קרואטיה. כעת נותר רק לחכות כדי לגלות, האם החלוץ אכן ייעצר במשחק החשוב נגד גאנה.