צפו. שני רק לזלאטן: הכושר של פראן טורס

פ.ס.ז` ניצחה 1:2 את מארסיי בקלאסיק, הרכש מבארסה כיכב ונבחר לאיש המשחק

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
פריז סן ז'רמן, בשקט יחסי, חוזרת לעצמה. אחרי פתיחת עונה מאכזבת הקבוצה של לואיס אנריקה גברה אמש (ראשון) 1:2 על מארסיי בחוץ ועשתה צעד נוסף לעבר סגירת הפער מהפסגה, שעומד כרגע על חמש נקודות.

במדינה עסקו בעיקר במארסיי, שירדה למקום ה-17 והפסידה בארבעה מחמשת המשחקים הראשונים. לואיס אנריקה יצא להגנתה: "מארסיי קבוצה טובה מאוד עם מאמן מצוין. אני בטוח שהם ישתפרו". ברונו גנסיו, מאמן מארסיי, הודיע כי הוא יערוך פגישה עם הנהלת הקבוצה בה ידונו בהמשך דרכו.


לואיס אנריקה המשיך: "זה היה מהשחק שתכננו. תמיד קשה לשחק מול מארסיי בחוץ, ניסינו לייצר מצבים. הם הגנו בצורה טובה מאוד. התאמצנו". הקבוצה התקבלה ע"י מאות אוהדים בחזרה לפריז באמצע הלילה.

מי שהבקיע את השער הראשון היה לא אחר מפראן טורס, לו כבר שבעה שערים העונה. טורס הבקיע בכל בעיטה למסגרת (!) במדי פריז. היחיד שרשם פתיחה טובה יותר היה זלאטן איברהימוביץ', עם שמונה שערים ב-6 משחקיו הראשונים.

טורס סיכם: "זה היה אחד המשחקים הכי טובים של העונה. לא היה קל, ממש לא, אבל היינו חייבים להילחם ועשינו את זה. עכשיו נחשוב על פגרת הנבחרות". טורס אף נבחר לאיש המשחק.

תגיות: פראן טורס