עם 12 שערים ב-4 משחקים במקביל, עונת 2026/27 בליגת העל לנשים יצאה הערב (חמישי) לדרך. במוקד, התקיים דרבי תל אביבי היסטורי בין הפועל ת"א למכבי ת"א, שהסתיים בתיקו מאופס. במקביל, האלופה הפועל קטמון ירושלים הביסה 0:5 את מכבי חולון, ומכבי כישרונות חדרה חגגה עם 0:6 על העולה החדשה בנות נתניה. זאת בעוד מחזיקת הגביע מ.ס קרית גת הסתדרה עם 0:1 על הפועל רעננה.
הפועל ת"א - מכבי אס"א תל אביב 0:0 (צפו בתקציר בנגן הווידאו למעלה)
לראשונה מזה יותר מעשרים שנה ומאז ששתי הקבוצות נולדו מחדש, נפגשו האדומות והצהובות למשחק היסטורי בבת ים, שהסתיים ללא שערים. העולה החדשה האדומה של עופר בן זאב הייתה מסוכנת יותר, אך כמו יריבתה, גם היא לא הייתה מספיק מדויקת בכדי להשיג יותר מנקודה.
הפועל קטמון ירושלים - מכבי חולון 0:5
אחרי הזכייה באליפות ההיסטורית, החבורה של צח שומרוני הראתה שהיא לא מכוונת לפחות מהמקום הראשון גם העונה. כבר בדקה ה-4 אלה בן צבי הצעירה כבשה שער ליגה ראשון באדום הירושלמי כשניצלה טעות בהגנת האורחת, וכך עשתה גם קארול קרדוזו בדקה ה-14, כשראתה את השוערת הברזילאית אנה לוסיה דוס סנטוס שומטת את הכדור שהתגלגל פנימה.
שלוש דקות מאוחר יותר הילי שלום הרשיתה בבעיטה שטוחה מדויקת מהפינה בתום מהלך קבוצתי נהדר, ולפני המחצית גם סמדר כהן הצטרפה לחגיגה כשחתמה מתפרצת אדומה. במחצית השנייה הקצב נרגע, אך לפני הסיום גם ז'איילי הספיקה לחתום את שמה על לוח התוצאות (72). פתיחה עוצמתית לאלופה.
צפו בתקציר>>