מדליסטית הכסף מפריז 2024, הג׳ודוקא ענבר לניר, תעבור ניתוח בכתפה ותיעדר למספר חודשים מהמזרון. לניר בת ה-26, שמדורגת עתה במקום ה-11 בעולם בקטגוריית המשקל עד 78 ק״ג, תעבור ניתוח בכתף בעקבות פציעה ממנה היא סובלת מאליפות אירופה, ותיעדר מהחודשים הראשונים של תקופת הקריטריון האולימפי למשחקים בלוס אנג׳לס 2028.
לניר פתחה את עונת התחרויות לשנת 2026 מאוחר, בחודש אפריל, בעקבות פציעה קלה שמנעה ממנה מלהתחרות. התחרות הראשונה אליה היא התייצבה השנה הייתה אליפות אירופה שנערכה כאמור באמצע חודש אפריל, שם היא נפצעה בשלב רבע הגמר נגד קאליה איסוּפי הצרפתייה, ונאלצה לפרוש מהקרב לאחר קצת יותר מחצי דקה. לניר חשה כי פרקה את הכתף, שחזרה למקומה, ועם החזרה ארצה היא ביצעה בדיקות והחלה בשיקום פיזיותרפי.
לניר פספסה מחנות אימון אליהם יצאו בנות נבחרת הג׳ודו, מאחר והיא נשארה בארץ להתאמן תחת תכנית אימונים שהותאמה לפציעתה. הצוות המקצועי והרפואי קיוו שהפציעה לא חמורה ושהיא לא תיאלץ לעבור ניתוח, אך כעת התקבלה החלטה לבצע אותו בעיקר על מנת שלא יהיה מאוחר מדי, עם פתיחת תקופת הקריטריון האולימפי ללוס אנג׳לס 2028, וגם על מנת שתהיה לה תקופת שיקום אידיאלית ככל שניתן לחזרה למעגל התחרויות לצד ההכנה למשחקים.
בשבוע הבא יחל הקמפיין האולימפי בענף, ב-19 ביוני בגראנד סלאם מונגוליה, לשם היא לא נרשמה מראש בעקבות הפציעה. בעוד 4 חודשים תיערך אליפות העולם בג׳ודו שבאזרבייג׳אן, ממנה היא תיעדר. הדבר כמובן יוביל לפגיעה בדירוג העולמי, כשעד אז היא תפספס מספר תחרויות כמו גרנד פרי סין, גרנד פרי לימה וגרנד סלאם הונגר