נבחרת העתודה העושה הכנותיה לאליפות אירופה, צירפה היום ( חמישי) לשורותיה את ג'רמיה קרייסברג, שחקן יהודי בן 19 המשחק באוניברסיטת ייל בארצות הברית.
בשנה שעברה נעשה ניסיון לצרף את הסנטר/פורוורד, שמתנשא לגובה של 2.06 מטרים, לנבחרת הנוער אך הדבר לא צלח. הסקאוט של העתודה, יאיר שבח, הצליח הפעם לאתר את השחקן וצוות הנבחרת ברשות רכז האגף המקצועי, עמוס פרישמן, שוחחו עם קרייסברג. הגבוה הביע את רצונו להגיע ולהצטרף לאימוני נבחרת העתודה, שמתכוננת כאמור לאליפות אירופה שתחל ב-12 ביולי בבוסניה.
"ג'רמיה שחקן המשחק עם הגב לסל ואני מאמין שהוא יכול לעזור לנבחרת", סיפר מאמן העתודה גיא גודס. "אנחנו עושים הכול על מנת לתת לכל הנבחרות הצעירות את התנאים המרביים להצלחתן באליפויות אירופה הקרובות ולא חוסכים משאבים ומאמצים על מנת להיענות לכל הדרישות המקצועיות של מאמני הנבחרות", אמר עמוס פרישמן, אחד האחראים כאמור לצירופו של קרייסברג, "אני מודה ליו'ר איגוד הכדורסל, למנכ'ל האיגוד וליו'ר הוועדה המקצועית על תמיכתם והבנתם בכל המהלכים המיטיבים עם הנבחרות".