אנדה רמת השרון תפגוש את בודפשט בשלב הבא ביורוקאפ

מחזיקת הגביע, שהעפילה לשלב 16 האחרונות ביורוקאפ, תשחק נגד הקבוצה ההונגרית - המשחק הראשון ב-8 בדצמבר בחוץ. אורנה אוסטפלד: "הגרלה מצוינת. אנחנו צריכות לעבור לשמינית הגמר"

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

קבוצת הנשים בכדורסל של אנדה רמת השרון, שגברה אמש בתורכיה על מרסין התורכית 43:60 בסיום משחקי השלב הראשון של היורוקאפ, חזרה ארצה מיד אחרי המשחק ונחתה בישראל קצת אחרי חצות.

הקבוצה, שדורגה במקום הראשון הכללי בכל המפעל בו משתתפות 32 קבוצות, תתמודד בשלב 16 האחרונות מול קבוצת בודפשט ההונגרית. המשחק הראשון יתקיים ב-8 בדצמבר בהונגריה ומשחק הגומלין ב-15 בדצמבר ברמת השרון.

עם סיום משחקי השלב הראשון של היורוקאפ מדורגת שריל פורד – הסנטרית של אנדה רמת השרון במקום השלישי בדרוג הכללי של הריבאונדריות ביורוקאפ עם ממוצע של 13.3 ריבאונדים למשחק.

מאמנת אנדה רמת השרון, אורנה אוסטפלד, הביעה שביעות רצון מיכולת הקבוצה במשחק הניצחון על התורכיות, בעיקר במשחק ההגנה אותו הגדירה כ"הגנת ברזל". אוסטפלד אמרה על המשחקים בשלב הבא: "זוהי הגרלה מצוינת. אמנם אין לנו מידע על הקבוצה ההונגרית אבל יהיה לנו. על פניו אנחנו צריכות לעבור את שני המשחקים הללו ולהעפיל לשלב הבא של שמינית הגמר. חשוב לציין כי בודפשט היא מקום שקל ונוח יותר להגיע אליו מבחינת הגעה בטיסות, וזה מקל על החיים".