בחג החנוכה הקרוב יגיע לישראל בפעם הראשונה ה-Wild Ride, מופע אקסטרים דו-גלגלי הגדול בעולם, בהשתתפות רוכבים בינלאומיים שיבצעו פעלולי אופנועים ואופניים לכל המשפחה. האירוע הייחודי יתקיים ב-10.12.26 בהיכל טוטו ויכלול תחרות בינלאומית מול הקהל בהיכל: רוכבי אופניים ואופנועים בינלאומיים מהטובים בעולם יתחרו זה בזה בקרב אקסטרים אמיץ וחסר פשרות ואליהם יצטרפו לראשונה רוכבים ישראלים צעירים ומבטיחים שנסעו במיוחד להתאמן ולהתחשל בברצלונה וינסו לזכות במקום הראשון.
מופע ה- ה-Wild Ride, מגיע לישראל אחרי שכבש את ברצלונה, מדריד, לונדון ופריז. ההפקה בישראל צפויה להיות מושקעת ומארגניה מבטיחים חוויה ענקית גם לחובבי האקסטרים וגם למשפחות, שכן הקהל יהיה זה שיקבע מי המנצח ויוכל להשפיע בזמן אמת על תוצאות התחרות והמקום הראשון.
על הנחיית האירוע ינצחו צביקה הדר ורותם ישראל, לצידם, הפרשן המקצועי בועז קורפל יחד עם צוות שיפוט מקצועי מישראל ומחו"ל. אורחי המופע יוכלו ליהנות גם מאקספו מוטורי ענק ויוקרתי שיוקם מחוץ להיכל, בהשתתפות כל החברות והמותגים המובילים בעולם בשוק הרכב והדו-גלגלי.
מחירים החל מ 169 ₪. לרכישה במחירים מיוחדים בכל מועדוני הצרכנות וכרטיסי האשראי
לחצו כאן.