מה עם בונזי קולסון? היום שאחרי בפנרבחצ`ה

צירופו של בינגהאם הוא רק ההתחלה. החלום מה-NBA, המתנדנדים והעוזבים

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
פנרבחצ'ה עשתה את זה. הקבוצה של שאראס זכתה אמש (שבת) באליפות טורקיה אחרי משחק משוגע מול בשיקטאש, וכעת היא מתמקדת בהכנות לעונה הבאה בה תנסה להשיב אליה את אליפות אירופה.

מרקוס בינגהאם סיכם את תנאיו בקבוצה בה יצטרף לרוטציה. מרקוס ריד, ה-MVP של הליגה הטורקית, הוזכר כמועמד. בקבוצה יש מי שרוצים לראות את בוגדן בוגדנוביץ', אך הוא צפוי להישאר לשנה נוספת ב-NBA. וויד בולדווין וטיילן הורטון טאקר יובילו את הקבוצה בעונה הבאה, וכך גם טאריק ביברוביץ' שדחה הצעת ענק מהמכללות.

בגזרת העוזבים השם הראשון והמשמעותי ביותר הוא דבון הול, שקלע העונה 8.3 נקודות למשחק ביורוליג והודיע כי אינו ימשיך, כשהוא צפוי לעבור למילאן. נאנדו דה קולו האגדי יתלה את הנעליים בגיל 39. המנהל המקצועי של הקבוצה דיבר על מהפכה בסגל אחרי ההופעה המאכזבת בחצי גמר הפיינל פור מול אולימפיאקוס, כך שייתכן ונראה שמות גדולים מגיעים לקבוצה של שאראס שחתום עד 2029 וימשיך.

בונזי קולסון הוזכר כמועמד הן למכבי ת"א (איתה אף ניהל מגעים מתקדמים) והן לאולימפיאקוס, אך בשלב זה טרם ברור האם פנרבחצ'ה מוכנה לתת לו ללכת לאחר שהיה בעל תפקיד משמעותי בעונה האחרונה, כאשר יש אופציה להארכת חוזהו. ארתורס ז'אגראס וארמנדו בייקוט צפויים לעזוב גם הם. החוזה המשמעותי ביותר שמסתיים שייך לניקולו מלי, שאמר בסיום הסדרה כי "תענוג להיות חלק מהמשפחה הזאת". בשלב זה הוא צפוי להישאר.

החוזים המסתיימים:
ארתורס ז'אגראס - צפוי לעזוב
נאנדו דה קולו - יפרוש מכדורסל
דבון הול - עוזב (צפוי לחתום במילאנו)
ברנדון בוסטון
מליח מחמטוגולו
מטצ'אן בירסן
ניקולו מלי
קם בירץ'
ארמנדו בייקוט