"טבארס ענק על מכבי ת"א, ריאל שברה לה את התקווה"

צפו. בספרד חגגו עם הבלאנקוס: "חטפו וקלעו בקלות, הצהובים פשוט התפרקו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(EUROLEAGUE)
(EUROLEAGUE)
שנה גודל פונט א א א א

לאחר הניצחון הגדול על ולנסיה, מכבי תל אביב רצתה להמשיך הערב (חמישי) במומנטום שלה ביורוליג, אבל איבדה יתרון 15 מוקדם, נכנעה לריאל מדריד וירדה למאזן 5:2. 

בתקשורת הספרדית חגגו עם הבלאנקוס, שמצידם ספרו ניצחון רביעי ברציפות במפעל. "אחרי רבע ראשון צהוב, הבלאנקוס הפכו להרבה יותר אקטיביים ממכבי, חטפו וקלעו שלשות בקלות", כתבו במונדו דפורטיבו. "שחקניו של פדרו מרטינס פיגרו כבר ב-15 נקודות, אך בזכות הדיוק שלהם מעבר לקשת הצליחו לחזור למשחק".


עיקר המחמאות הלכו לאדי טבארס (11 ו-7 ריב') ופאקונדו קמפאצו (21), שהצטיינו בלבן. "טבארס פשוט היה ענק על מכבי, הוא הכריע את המשחק עם חסימות אדירות, שלט בצבע וקטף ריבאונדים בשני הצדדים. קולסון כבר העניק תקווה למכבי, אבל ריאל הנחושה שמרה על הדומיננטיות וסגרה את הסיפור עם קמפאצו ומופע שלשות".

"מכבי בהחלט הורידה את רמת הדריכות שלה לאחר שאיבדה בהדרגה את התנופה שלה ככל שהדקות חלפו. ריאל מדריד השיגה ניצחון נוח בבלגרד, שהתמודדה היטב במחצית הראשונה אך התפרקה לאחר ההפסקה. הקליעה של הבלאנקוס התבררה כמכרעת עם 21 שלשות".