אחרי שבשנים האחרונות התבססה כקבוצה החלשה ביותר ביורוליג, וילרבאן בדרך לקיץ מסקרן במיוחד. לאחר שחתמה על חוזה חדש עם היורוליג ועם המינוי הצפוי של טוני פארקר למאמן בתמורה לסכומים גבוהים, הקבוצה הצרפתית מכוונת גבוה גם בשוק השחקנים.
על פי דיווח ביוון, שני שחקני יורוליג צרפתיים בדרך לפרויקט המסקרן, כאשר הם כבר סיכמו במועדון. הראשון הוא טימוטי לואאו-קבארו (31, 2.01 מ'), הפורוורד של באסקוניה ומי שהוזכר כמועמד למכבי ת"א, שסיים העונה כקלע השלישי בטיבו ביורוליג לצידו של קנדריק נאן עם ממוצע אדיר של 18.3 נקודות לערב.
האזינו לפרק סיכום הפיינל פור של יורוסטפ >>>
מלבד ללואאו-קבארו, גם פרנק ניליקינה, רכז אולימפיאקוס בעונה הנוכחית, צפוי להצטרף. בעקבות העומס בקו האחורי של אלופת אירופה החדשה, ניליקינה כמעט ולא שיחק במאני טיים של העונה וסיים את עונת היורוליג עם ממוצעים של 4.5 נקודות ו-1.6 אסיסטים ב-16:24 דקות.
כזכור, שחקן אחר שעשוי להצטרף לווילרבאן הוא ארמוני ברוקס, שכבר היה על סף סיכום בפרטיזן בלגרד. המטרה הגדולה ביותר של הצרפתים היא החתמת ענק בדמותו של סילביין פרנסיסקו, אך היא תתחרה עליו עם כמה מאריות אירופה.