מכה לריאל: גארובה קרע את גיד האכילס

הסנטר של הספרדים ינותח, וצפוי להיעדר תקופה משמעותית גם בעונה הבאה

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א
אחרי ההפסד בגמר היורוליג, ריאל מדריד ספגה עוד מכה לא פשוטה: היום (שני) הודיע המועדון כי הסנטר אוסמן גארובה אובחן עם קרע מלא בגיד האכילס. הוא אמור לעבור ניתוח בימים הקרובים, שבסיומו גם יוערך משך ההיעדרות שלו מהמגרשים.

כזכור, גארובה שכבר סבל מפציעה בסדרת רבע הגמר מול הפועל תל אביב, שיחק 22 דקות בחצי הגמר נגד ולנסיה ונפצע שוב - עד שירד מהפרקט. בגמר היורוליג נגד אולימפיאקוס הוא כבר לא היה בסגל.
אין עדיין הערכה רשמית לגבי עד כמה ארוכה תהיה ההיעדרות של הסנטר, אבל ההערכה בתקשורת האירופית היא שככל הנראה, הוא יחמיץ גם את כל העונה הבאה בשל הפציעה.

גארובה, יליד מדריד, נבחר בדראפט 2021 במקום ה-23 ע"י היוסטון רוקטס, ושיחק במדיה 75 משחקים בעונת 2022/23. בקיץ 2024 הוא עזב את ה-NBA ועבר לריאל בחוזה לשלוש שנים, הוא כבר עבר פציעה אחת - ועכשיו, הוא שוב ייעדר משמעותית.