טוויסט בעלילה? אחרי שאתמול דווח כי ארגין עתמאן קרוב לסיים את דרכו בפנאתינייקוס, היום (חמישי) נראה שהטורקי ישאר במקומו. בעלי פאו, דמיטריס ינאקופולוס, פרסם סטורי ובו התייחס בעקיפין לעתידו של עתמאן, עם רמז עבה להמשך.
בסטורי שלו, שכלל תמונה שלו מחובק עם עתמאן אחרי הזכייה ביורוליג ב-2024, כתב הבעלים: "כל מי ששכח את הרגעים האלה ומקטין את האנשים שאחראים על זה שהשגנו אותם, לא ראויים להגיד שהם אוהבים את הקבוצה שלנו. עוד על הנושא הזה בהמשך, יש לנו עבודה לעשות עכשיו".
הסטורי הזה מצטרף לדיווחים שונים ביוון על כך שהיום צפויה פגישה בין עתמאן וינאקופולוס בנוגע לעתידו. תחילה חשבו במדינה כי הפגישה הזו נועדה כדי לסיים את דרכו של הטורקי, אבל על פי הציוץ של ינאקופולוס, נראה כי הפגישה תהיה דווקא על המשך דרכו של עתמאן בקבוצה.