צפו. "בחירה רעה של מיציץ'. הרחקה מיותרת"

כוכב הפועל ת"א זכה בסל ועבירה, התלונן מול השופטים ונענש. בספרד עקצו

מערכת אתר ערוץ הספורט

תגיות: יורוליג

Getting your Trinity Audio player ready...
Sonia Canada/Getty Images
שנה גודל פונט א א א א
פתיחה איטית. ואסיליה מיציץ' מתקשה עד כה בסדרה מול ריאל מדריד, כשאחרי המשחק הראשון בו סיים עם שני אסיסטים ושישה איבודים הוא הורחק שמונה דקות לסיום ההתמודדות, אחרי שהתפרץ לעבר השופטים בעקבות עבירה שנשרקה לחובתו. מיציץ' סיים את המשחק עם ארבע נקודות (2 מ-7 מהשדה), ארבעה אסיסטים ואיבוד.

מיציץ' אמנם קלע 15 נקודות במשחק הקודם, אך סיים עם 0 מ-5 מהשלוש ושמונה נקודות במשחק הראשון מול ריאל העונה ועם שמונה ב-3 מ-11 מהשדה במשחק השני. "הוא השחקן הכי יקר בהפועל ת"א והוא נראה ככה?", תהו בטורקיה. "פעם הוא חשב על למסור, עכשיו הוא חושב רק על לזרוק, בכל מצב. אלה זריקות רעות מאוד. גם במשחק בשכונה הייתם מתחרפנים ממנו. אני בהלם מכמה שהוא מרוויח".


"ניהול הקריירה של מיציץ' רע", המשיכו במדינה. "עצוב לראות. איך הוא מרוויח 5 מיליון יורו בשנה?". המארקה לגלג ואמר ש"נכנסו לו לראש. הוא מחה באגרסיביות על העבירה השלישית שלו. הוא עשה שני איבודים ואיבד תוך דקות ספורות. לאחר מכן הוא עשה עבירה רביעית, התפרץ על השופטים וקיבל חמישית. איזו דרך מוזרה לסיים את המשחק".

ה'אס' סיכם: "הפעולות של מיציץ' סוריאליסטיות. הוא קיבל סל ועבירה, הלך והתלונן על זריקה אחרת. הוא השחקן שמקבל הכי הרבה כסף ביבשת וזה מה שהוא עושה? זה נוראי". האוהדים הספרדים טענו שמיציץ', שקלע חמש נקודות, סיים את המשחק הזה עם "יותר מיליונים מנקודות".