אוטורו. השם החם (אלן שיבר)
דן אוטורו מעסיק את התקשורת האירופית, וזאת על רקע העונה האדירה שלו במדי הפועל תל אביב. כעת, בפודקאסט של טוליס קוציאס, הכתב היווני של SDNA, המשיכו לעסוק במצבו של הסנטר שהפך לאחד השמות החמים באירופה.
"העיסוק באוטורו הוא עיסוק טבעי", אמר, "הגיעו טלפונים לגביו מצד קבוצות שונות ביורוליג, זה נכון, אבל לא קרה משהו מיוחד. היו פניות ראשוניות, אבל שוב - זה טבעי. בסופו של דבר שחקנים חושבים כמו סילבן פרנסיסקו, שחולם על NBA. בגלל זה הדברים לא יכולים להתקדם כל כך מהר".
קוציאס המשיך ואמר: "קבוצות מפחדות לשים כסף על שחקן, להשקיע, ואז לראות אותו מנצל את סעיף ה-NBA שהוא ביקש שיהיה לו. מה הן יעשו במצב כזה?"
כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט, אוטורו מחזיק בסעיף בייאאוט לקיץ על סך 850 אלף דולר ל-NBA, בעוד סעיף היציאה לקבוצת יורוליג אחרת עומד על 500 אלף דולר. הסנטר רושם העונה 13.4 נקודות לצד 5.3 ריבאונדים למשחק על הבמה הגדולה באירופה תוך שהוא קולע ב-72.6% ל-2 נקודות - מקום חמישי ביורוליג.