"היה טוב יותר במכבי תל אביב": הוויכוח על ווייד בולדווין

מונקה תקף: "אתם חושבים שזו עונת השיא שלו? היו לו שנים טובות יותר"

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
עונה הסדירה ביורוליג מתקרבת בצעדי ענק אל סיומה ובפודקאסט של צ'ימה מונקה, Triple Threat Show, ממשיכים לערוך את דירוגי ה-MVP שלהם. בפרק האחרון, פרץ דיון סוער במיוחד בנוגע לאקס מכבי תל אביב, ווייד בולדווין.

בזמן שמונקה בחר את בולדווין במקום הרביעי (אחרי סאשה וזנקוב, סילביין פרנסיסקו ואלייז'ה בראיינט ולפני יאן מונטרו), שותפו לפודקאסט העיתונאי היווני דיוניסיס ארבאנטינוס בחר בו במקום השני (אחרי וזנקוב ולפני פרנסיסקו, טיילן הורטון טאקר שותפו בפנר ובראיינט). 

"אתה רציני?! אתה באמת חושב שזו העונה האישית הכי טובה של ווייד בולדווין בקריירה?!", תקף מונקה. "הוא היה טוב יותר בעונה במכבי", הודה אראבנטינוס, לפני שמונקה תיקן: "בשנים במכבי". בשלב הזה ארבאנטינוס ענה: "אבל היום הוא בוגר יותר והקבוצה שלו גם מנצחת".

אז, מונקה תיקן את חברו ואמר: "גם למכבי היו שני שחקנים בחמישיות העונה - לורנזו בראון היה בחמישייה הראשונה ובולדווין היה בחמישייה השנייה. בגלל שגם הקבוצה הזו הייתה קבוצה מנצחת. הוא היה טוב יותר במכבי ונכנס לחמישייה השנייה. איך אתה לא מבין? אתה אומר שמה שחשוב זה לנצח. אם פנרבחצ'ה תרד למקום השני? אתה תמשיך לשים גם את בולדווין וגם את טיילן הורטון טאקר בחמישייה שלך?".