5 בחוץ: מכת הפציעות בווירטוס לפני הפועל תל אביב

דיווח: האיטלקים ללא הסנטר המוביל ובלי רכז טבעי בסגל מול האדומים

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
הפועל תל אביב נמצאת במומנטום נהדר, ומחר (חמישי) תוכל החבורה של דימיטריס איטודיס לקחת צעד משמעותי אל עבר הבטחת המקום בפלייאוף. מן העבר השני תעמוד וירטוס בולוניה, שנאלצת להגיע למשחק בסגל חסר מאוד.

על פי דיווח של הכתב האיטלקי יאקופו דה סנטיס, החבורה תתייצב למשחק ללא רכז טבעי כאשר גם לוקה וילדוסה, גם אלסנדרו פאיולה וגם דניאל האקט הפצועים ייעדרו מההתמודדות. בהיעדרם, מאט מורגן וקארסן אדוורדס יצטרכו לשחק כרכזים ולקחת על עצמם את נטל ניהול המשחק כאשר ברוב שלבי העונה עד כה הם משחקים בעמדה מספר 2. 

בנוסף גם הסנטר המוביל של הקבוצה, מומו דיוף, לא ישחק - במה שנחשב להיעדרות משמעותית גם כן, בזמן שגם פרנצ'סקו פרארי הצעיר לא יעמוד לרשות האיטלקים.

וירטוס תתייצב למשחק כשהיא במומנטום רע ולאחר שני הפסדים לריאל מדריד ולפרטיזן בלגרד. החבורה האיטלקית נמצאת במקום ה-15 בטבלת היורוליג עם מאזן של 13 נצחונות לעומת 18 הפסדים.