"חש דקירה": ג`ה מוראנט נפצע נגד ממפיס

מאמן פורטלנד עדכן על הגארד, שנכנע לאקסית. וגם: האחוזים של דמיאן לילארד

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(Getty)
שנה גודל פונט א א א א
לא כך ג'ה מוראנט דמיין את משחקו הראשון נגד האקסית. פורטלנד אירחה הלילה (בין חמישי לשישי) את ממפיס וספגה הפסד 124:103 מאכזב בו מוראנט קלע רק 14 נקודות, למרות פתיחה נהדרת, וגרוע מכך - נפצע בשריר הירך האחורי. 

ג'ה סיים את חלקו בהתמודדות 7:46 דקות לסיום, כשהפער עמד על 12, וראה את חבריו לשעבר בורחים ועולים למאזן 0:5 בפעם השנייה בתולדות המועדון.

"ג'ה חש דקירה בהמסטרינג", עדכן מאמן הטרייל בלייזרס מייקה נורי. "הוא ייבדק ויהיו לנו יותר פרטים על מצבו בהמשך". המשחק הבא של הקבוצה ייערך כבר מחר ב-21:00 נגד יוטה בחוץ. 

גם חברו לקו האחורי ירצה לשכוח את הלילה הזה. דמיאן לילארד נעצר על 9 נקודות ב-3 מ-13 מהשדה, 1 מ-9 משלוש ו-2 מ-4 מהעונשין לצד 2 אסיסטים, כאשר הוא ירד ל-73.9% עונתי מהקו, לאחר שהחטיא ארבע זריקות מהטווח הזה בניצחון על לוס אנג'לס לייקרס. 

דני אבדיה הוביל את כל הקלעים עם 24 נקודות, לצד 9 ריבאונדים ו-7 אסיסטים, והוא יקווה לחזור למסלול ולעלות למאזן 1:4 בסולט לייק סיטי.