בן שרף ודני וולף לא שותפו בהפסד הנטס לשארלוט

צפו. ליל פתיחה מאכזב בברוקלין: ג`וליוס רנדל (7/8/33) לא מנע 110:103 בבכורה

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(Getty)
שנה גודל פונט א א א א

פתיחה מאכזבת. בן שרף ודני וולף כלל לא שותפו הלילה (בין רביעי לחמישי) במשחק הראשון של ברוקלין לעונת 2026/27, ובלעדיהם הנטס ספגו הפסד 110:103 לשארלוט נטולת קון קניפל וקובי ווייט. 

ג'וליוס רנדל ערך את הבכורה שלו בברוקלין וסיים עם 33 נקודות (11 מ-18 מהשדה), 8 ריבאונדים ו-7 אסיסטים, שלא הושיעו את החבורה של ג'ורדי פרננדס. מייקל פורטר ג'וניור הוסיף 26 עם 7 ריבאונדים, ופרט לשני הכוכבים - אף שחקן מקומי לא קלע בספרות כפולות. 

ההורנטס נהנו ממשחק קבוצתי מאוזן, כאשר גרייסון אלן צלף 21 מהספסל, נאז ריד סיים עם 20 נקודות, 11 ריבאונדים ו-7 אסיסטים בבכורה, דניס שרודר תרם 19, ברנדון מילר 18 אחרי שהגיע לדו ספרתי ברבע הראשון ומוסא דיאבטה 17 עם 8 ריבאונדים. 

ברוקלין, ששיחקה עם המדים החגיגיים שלה לרגל 60 שנה לנטס, ירדה להפסקה בפיגור 54:48 והמשחק נותר צמוד עד שהאורחים לחצו על הגז ברבע האחרון. שרודר ניצח על ריצת 0:6 אישית שקבעה 90:100 וחניכיו של ג'ורדי פרננדס איבדו כדורים גורליים שעלו להם במשחק. דאנק של דיאבטה במתפרצת, אחרי חטיפה של אלן לרנדל, סגר את הסיפור. 

מייקל בראון ג'וניור, הרוקי הבכיר של הנטס, שיחק תחת מגבלת דקות (20) וקלע 6 נקודות. הרכז שתפס את מקומו של שרף, נולאן טראורה, היה חלש עם 3 נקודות על 0 מ-4 מהשדה ב-16 דקות. גם ייגור דיומין אכזב עם 4 נקודות ב-20%, בעוד צ'ייני ג'ונסון, שעלה כפורוורד בחמישייה השנייה (על חשבון וולף), איבד שלושה כדורים ב-5 דקות ולא קלע. 

ההזדמנות הבאה של שרף ו-וולף לקבל דקות ראשונות העונה תהיה בין שבת לראשון, ב-02:30 שעון ישראל, בקליבלנד.