במסגרת בחירות האמצע, דונאלד טראמפ ביקר בדאלאס בוועידה הרפובליקנית ודיבר גם על כדורסל. נשיא ארה"ב ביקר את הטרייד של המאבריקס ששלחו את לוקה דונצ'יץ' ללייקרס וקיבלו את אנתוני דייויס ומקס כריסטי ובחירת סיבוב 1.
"המאבריקס הם קבוצה נהדרת, ואני מקווה שהם יהיו טובים. אני חייב לומר לכם, אני לא מבין את הטרייד על דונצ'יץ'. הטרייד הזה לא טוב, אבל מה אני יודע על כדורסל? הייתי אומר שהוא לא ייזכר בהיסטוריה כטרייד הטוב ביותר בתולדות הספורט. הוא אולי ייזכר בהיסטוריה כטרייד הגרוע ביותר בתולדות הספורט. אולי אפשר לעשות מחדש את הטרייד? אני עושה עסקאות מחדש כל הזמן".
"למעשה, הטרייד הגרוע ביותר בתולדות הספורט היה זה של בייב רות' הגדול. בן ה-19 עבר תמורת שחקן בסיס שלישי בן 36 ו-100 אלף דולר. באותה תקופה זה היה שווה בערך 10 מיליון דולר, אני מניח, כי בוסטון הייתה זקוקה לכסף. אז בייב תמיד ייחשב לטרייד הגרוע ביותר. אבל גם הטרייד של לוקה לא היה טוב. אולי אפשר לעשות את העסקה הזאת מחדש. אני עושה עסקאות כאלה כל הזמן. אני לא מבין את העסקה הזאת."