עידן חדש ב-NBA, ובקריירה האגדית של מלך הסלים: לברון ג'יימס, בגיל 41, חתם הערב (שישי) בפילדלפיה 76' על חוזה לשנתיים תמורת 8 מיליון דולר ובכך הצטרף לג'יילן בראון, טייריס מקסי, ג'ואל אמביד ו-וי ג'יי אדג'קום.
לאחר המעבר, הכתב הבכיר של ESPN שאמס צ'ראניה דיווח על פרטים נוספים: "הסיקסרס אפילו לא היו בתמונה עד שהם ביצעו טרייד על בראון מבוסטון. לאחר מכן לברון הסתכל על הסגל של פילי, לעומת הסגלים של מיאמי וקליבלנד, ובחר בהם". בראון, ה-MVP של גמר 2024, סיים שישי במירוץ ל-MVP אשתקד עם שיא קריירה של 28.7 נקודות בממוצע למשחק.
לברון מחזיק באופציית שחקן בקיץ 2027, וגם לכך שאמס התייחס: "הוא עשוי להמשיך רק לעונה מספר 25 ב-NBA. ייתכן מאוד שזה מה שיקרה. למקסי, בראון ואמביד היו ביחסים טובים עם לברון, בעיקר מקסי, והם שכנעו אותו להצטרף אליהם". דייב מקמנמין מ-ESPN הוסיף: "מקסי הוביל את ניסיונות השכנוע. בעבר הוא קרא ללברון 'אח גדול', ושניהם באותה סוכנות". כמו כן, דווח בארה"ב כי כבר ב-2018 ג'יימס שקל ברצינות לחתום בפילי, אך הוא בחר בלייקרס.
לא מעט אוהדי NBA (בדגש על אוהדי בוסטון) כעסו עוד יותר על בראד סטיבנס, ששלח את בראון לסיקסרס בטרייד שנוי במחלוקת: "זה לא ייאמן. הוא יצר מפלצת חדשה במזרח. פילי קיבלה את לברון בזכות סטיבנס, הם צריכים להודות לו לכל החיים. איך הוא חיזק ככה את הקבוצה שהדיחה בפלייאוף האחרון את הסלטיקס?".
כתב הסיקסרס ג'ון קלארק צייץ: "לברון בחר בפילדלפיה כי הוא רוצה לזכות באליפות. זהו. אין קשר לכסף, למשפחה ולעיר. הוא ממש אוהב את מקסי ורצה לשחק איתו".
קינג ג'יימס עצמו אמר: "אחרי העונה האחרונה חשבתי ששיחקתי את משחק הכדורסל האחרון שלי. הייתי מוכן להודיע על פרישה, אבל אני עדיין כל כך אוהב את המשחק הזה ועדיין יש לי עוד הרבה מה לתת. זו ההחלטה האחרונה שלי. אני עדיין רוצה להתחרות, עם סיכוי לזכות באליפות נוספת. אני מאמין שאני יכול לעזור לפילדלפיה 76' לזכות באליפות ואני מחכה להתחיל את המסע הזה בפעם האחרונה".
במינסוטה דווח כי לברון שאל את אנתוני אדוורדס מה יקרה אם הוא לא יחתום בטימברוולבס, ואדוורדס אמר לו שזה בסדר כי הוא יקרע אותו בכל פעם שהם ישחקו אחד נגד השני.