קבוצת ה-NBA שמעוניינת לראיין את ספליטר

דיווח: פורטלנד ממשיכה לחפש מחליפים, אך כבר לא פוסלת את האפשרות שיישאר

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Soobum Im/Getty Images)
(Photo by Soobum Im/Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א
דווקא אחרי עונה מוצלחת לכל הדעות, עתידו של מאמן פורטלנד עדיין בערפל: נכון לעכשיו, עדיין לא ברור אם טיאגו ספליטר ימשיך לאמן את דני אבדיה וחבריו לבלייזרס גם בעונה הבאה. ספליטר, שנכנס לתפקיד לאחר חקירתו של צ'ונסי בילאפס, אמנם הצליח לסיים איתה במאזן חיובי של 39:42 ולהוביל אותה לפלייאוף לראשונה מאז 2021 - אבל בפורטלנד כנראה לא מאמינים בו, וממשיכים לחפש מאמן אחר.

לפי כתב ה-NBA מארק סטיין, הבלייזרס ממשיכים לראיין מאמנים שימלאו את מקומו של הברזילאי, כולל עוזרי מאמנים דוגמת ג'ארד דאדלי מדנבר, גרג סנט ז'אן מהלייקרס וסטיב הצל מברוקלין. יחד עם זאת, באותו דיווח נטען כי על אף שבתחילה היתה פסימיות לגבי האפשרות שספליטר ימשיך בסופו של דבר - נכון לעכשיו, כבר לא פוסלים את האפשרות הזאת על הסף.
ומה עם ספליטר? המאמן אמנם מחזיק בחוזה גם לעונה הבאה, אבל הוא זוכה להתעניינות מצד קבוצות NBA - ביניהן שיקגו בולס, שביקשה מפורטלנד את האפשרות לאמן אותו לתפקיד המאמן אצלם. כזכור, בילי דונובן שאימן את הבולס בשש השנים האחרונות הודיע שהוא עוזב בחודש אפריל האחרון.