מינסוטה טימברוולבס בדרך לניצחון מפתיע על דנבר. הזאבים עלו ל-1:3 גדול בסדרה על הנאגטס הלילה (בין שבת לראשון), במשחק בו שני שחקני הקו האחורי שלהם נפצעו בצורה לא פשוטה. הראשון, דונטה דיוויצ'נזו, לא יחזור העונה.
דיוויצ'נזו סובל מקרע באכילס, הפציעה שהשביתה את דמיאן לילארד וטייריס הליברטון לכל עונת 2025/26. הגארד שקלע העונה 12.2 נקודות עם 4.1 ריב' ו-3.8 אס' למשחק בספק גדול גם לעונה הבאה, 2026/27, כשהוא פתח בכל 82 המשחקים העונה, מהשחקנים היחידים ב-NBA.
אדוורדס סבל מפציעות ברכיים במשחקים האחרונים, כאשר כעת הוא נפצע בברכו השמאלית בתחילת המשחק ונעדר מהמחצית השנייה. אדוורדס סובל מרגישות בברכו הימנית איתה שיחק קודם לכן, כשהוא בסימן שאלה גדול למשחק החמישי לכל הפחות ולהמשך הפלייאוף. מינסוטה, בהנחה שתעלה, תפגוש את המנצחת בין דנבר לסן אנטוניו.